נטישה פזיזה: טונה צרובה על מצע של סרטי קישואים ופסטה מחיטה מלאה עם רוטב חריף
נטישה פזיזה: צרוב Ahi Tunan על מיטה של סרטי קישואים ופסטה מחיטה מלאה עם רוטב חריף יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-3 מנות. מנה זו מכילה כ 70 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 804 קלוריות. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך טונה אהי, יוגורט יווני, ספגטי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היוגורט היווני אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ביסקוויטים יוגורט יווני כקינוח. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. עם כפית ציון של 93% המנה הזאת מעולה. נסו נטישה פזיזה: סלמון ממולא ברוטב מיונז חריף, נטישה פזיזה: מגדל טונה טרי, ו נטישה פזיזה: מחבת צרובה עם ירקות זעפרן הדר על Orzo ארוגולן (מתכונים דומים).
הוראות
אני אוהב פחמימות. אני מנסה לאכול בריא יותר אבל לא יכול לבעוט את תשוקות הפסטה שלי. רצועות ארוכות ועדינות של קישואים מסובבות עם פסטה מחיטה מלאה הופכות את זה למאכל קל יותר, אך עדיין ממלא, משמעותי. הוא מושלך ברוטב שומשום וזווג עם שומשום וwasabi crusted טונה ahi עבור מנה טרי ובריא של חלבון. אם אתה רוצה קצת חום מטפטף על גבי, מערבבים יחד greekyogurtand Sriracha עבור אסיה רזה "מיונז חריף". התערובת של מרקמים נפלאים ודגים טריים להפוך את זה ארוחת הקיץ המושלמת. הכלי היחיד שאולי אין לך הוא" zester " כדי ליצור רצועות דקות של ירקות. רכשתי את שלי מ "קרייט אנד בארל" תמורת כמה דולרים בלבד, אבל אני מניח שאפשר למצוא את זה גם בטארגט, סור לה טבלה או וויליאם סונומה. אתם יכולים לראות את שלי בתמונה למטה.איפה לקנות טונה אהי טרי? מקום מאכלי הים האהוב עליי הוא הדג הטרי של השף... משלוח בן לילה לדלת שלך.מרכיבים: -1 / 2 lb טרי ahi (yellowfin) טונה-3-4 כפות שומשום, לבן ו / או שחור - 2 כפית אבקת wasabi-1/2 חבילת ספגטי חיטה מלאה -1 קישואים - 3 כפות שמן שומשום קלוי-1 כף אורז חומץ-1 כף קוקוס או שמן צמחי לצרוב
רוטב חריף אסיה אור: -1 / 8 כוס יוגורט יווני-1-3 כפות Sriracha, בהתאם החיך שלך
הדבר הראשון שעשיתי היה להשתמש בצסטר הדרים כדי ליצור את הסרטים של קישואים. אין צורך לקלף את הקישואים כמו ירוק בהיר יוסיף צבע למנה וזה בהחלט אכיל. מצאתי את זה הכי קל לחתוך את אינץ ' של החלק התחתון ולהניח את הירקות על קרש חיתוך כך שזה perpendicular כדי conter. החזק את החלק העליון ואת הרף "פיל" או "zest" את הקישואים מלמעלה למטה, מסתובב לעתים קרובות. המשך עד שתתחיל לראות את הזרעים.
מניחים את הסרטים בקערה ומניחים בצד
מרתיחים את מי הפסטה ומבשלים את חבילת 1/2 של פסטה מחיטה מלאה על פי כיווני החבילה, מנקזים ומניחים בחזרה בסיר. אתה יכול להוסיף את פסטה קישואים בשלב זה לסיר של פסטה גם כן.
טפטוף עם 3 כפות שמן שומשום קלוי 1 כף חומץ אורז. מערבבים לשלב ומלח ופלפל לפי הטעם. הוספתי גם קמצוץ של גומסיו אצות של עדן אורגני (תערובת תיבול אסיאתית של זרעי שומשום, אצות ומלח ים ניתן למצוא ב מזונות מלאים כאשר אתה מקבל את הדגים שלך).בעוד הפסטה רותחים אתה יכול מעיל הטונה שלך בקרום שלה. בעיקרון, על צלחת רחבה התחתונה, מפזרים באופן שווה את זרעי שומשום 3-4 כף ואבקת ווסאבי 2 כפית כדי לכסות את התחתונה. מעיל שני הצדדים של הדגים בתיבול ואם יש כל שימוש נוסף באצבעותיך כדי ללחוץ עליו לצד פילה הדגים. במחבת בינונית, מחממים את שמן הקוקוס (או הירקות) 1 כף על חום גבוה. חכה כמה דקות עד השמן הוא ממש חם. אתה יכול לבדוק את זה על ידי הצתת קצת מים על השמן כדי לראות אם זה קופץ. צורבים כל צד של הטונה למשך 90 שניות בלבד לכל צד. זה ישאיר את הטונה נדירה באמצע, בדיוק כמו שאני אוהב את זה (והדרך אני חושב טונה צריך להיות מוגש). אתה יכול לבשל את הטונה יותר אם אתה רוצה, אבל זכור שזה יהיה קשה ואתה בילה את הכסף כדי לקבל" לצרוב כיתה " טונה.בעוד הדג צורב אתה יכול לערבב יחד 1/8 כוס יוגורט יווני 1-3 כף Sriracha. הייתי מתחיל בלהוסיף קצת ולנסות את זה עד שתגיעו לרמת החום המועדפת עליכם. חותכים דק את הטונה הצרובה. כדי צלחת את הארוחה, לשים מערבולת של קישואים ופסטה מחיטה מלאה בתחתית קערה רחבה או צלחת. מאוורר כמה חתיכות של טונה על גבי הפסטה וטפטוף עם רוטב חריף. תיהנו מארוחת הקיץ הבריאה, הקלה והרעננה שלכם!להצמיד אותו
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה אהי. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, "בשרני" דגים כמו טונה ahi בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם שלך ahi tunan מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מקור יין נאפה עמק מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 34 דולר.
![מקור יין נאפה עמק מרלו]()
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.