ניוקי אפוי עם עוף
המתכון ניוקי אפוי עם עוף יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 40 דקות. מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 569 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-50 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם תרד תינוק, גבינת פרמזן, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו ניוקי-מחבת ניוקי עוף, חזיר וגבינה ניוקי אפוי, ו ניוקי אפוי גביני (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה בשליש העליון של התנור מחממים ל 425 מעלות F.
מחממים את שמן הזית במחבת עמוקה חסינה מפני חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד להשחמה קלה, כ 4 דקות.
העברה לצלחת ולמחוק את המחבת.
ממיסים את החמאה במחבת על חום בינוני; מוסיפים את הקמח ומבשלים, מטאטא, 3 דקות.
להקציף את החלב ואת מרק עוף עד חלקה; מבשלים, מקציפים כל הזמן, עד מעובה מעט, על 5 דקות.
לטאטא ב 1/2 כפית מלח ואגוז מוסקט.
מוסיף את העוף, פטריות, ניוקי ותרד לרוטב ומערבבים עד מצופה ואת wilts התרד.
מפזרים את הפרמזן, מעבירים את המחבת לתנור ואופים עד מבעבע, כ -20 דקות. הפעל את המטגן; לצלות עד השחמה קלה על גבי, על 3 דקות יותר.