קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות46
מגזין

ניוקי עם פרושוטו, אפונה אביבית וקנטרלים

ניוקי עם פרושוטו, אפונה אביבית וקנטרלים
ניוקי עם פרושוטו, אפונה אביבית ושנטרל היא מנה עיקרית המגישה 4. מנה אחת מכילה 1183 קלוריות, 38 גרם חלבון, ו 41 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. אביב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם פרושוטו, עירית, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה מאוכלרשת יש 262 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 35 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 93%, וזה נהדר. נסו דללו חורף: ניוקי עם אפונה מתוקה ופרושוטו, דללו חורף: ניוקי עם אפונה מתוקה ופרושוטו, ו ניוקי עם פטריות מורל ואפונת אביב עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
הביאו לרתיחה 2 סירים, 1 גדולים ו -1 בינוניים, עם מים מומלחים היטב על אש בינונית. הקימו קערת מי קרח מומלחים היטב. מלבנים את האפונה הטרייה בסיר הבינוני של המים הרותחים עד שהם מבושלים אך עדיין פריכים ואז טובלים אותם מיד במי הקרח המלוחים.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייהאפונה טרייה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוציאים אותם ממי הקרח ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
מצפים מחבת מטגן גדולה על אש בינונית בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את שיני השום המרוסקות והפלפל האדום המרוסק. הביאו את התבנית לאש בינונית גבוהה. כשהשום הפך לחום זהוב והוא ארומטי מאוד, הסירו אותו וזרקו.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את הפרושוטו ומקפיצים עד שהוא מתחיל להיות פריך, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
7
מוסיפים את הפטריות ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
קולים במשך 3 עד 4 דקות, וטעמו אם הם טעימים (הם צריכים להיות!).
9
מוסיפים את האפונה וציר העוף. מתבלים במלח, טועמים אותו (הוא אמור להיות טעים יותר). מבשלים עד שהציר מצטמצם בכמחצית.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
בזמן שהציר מצטמצם, מוסיפים את הניוקי לסיר הגדול של המים הרותחים המלוחים. מבשלים את הניוקי עד שהם צפים ומתנפחים מאוד. הניוקי צריך להיות ממש נפוח.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
בזמן שהניוקי נמצא במים הרותחים, מוסיפים את החמאה לתבנית עם תערובת הפטריות. מבשלים על אש נמוכה ומערבלים לשילוב. טועמים ומתאימים תיבול במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ניוקיניוקי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
כאשר הניוקי מבושלים, הוציאו אותם בזהירות ממי הבישול והוסיפו אותם לתבנית עם הפטריות. זורקים או מערבבים לאיחוד. מבשלים את הניוקי בתערובת פטריות עד שהוא נצמד לניוקי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ניוקיניוקי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מוסיפים את הפרמיג ' אנו המגורד ואת העירית הקצוצה.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
14
מעבירים לקערות הגשה ומגישים מיד.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
15
קרא לעצמך סופרסטאר!
16
מחממים את התנור ל 375 או 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
17
אופים את תפוחי האדמה עד שהם רכים מזלג, כ 45 דקות עד 1 שעה. בדוק אותם!
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
18
בעוד תפוחי האדמה הם עדיין קליפה חמה ולהעביר אותם דרך טחנת מזון או רייסר. (אני מוצא כי טחנת מזון עובד בדיוק כמו רייסר והוא הרבה יותר קל לטפל) על מגש גיליון מרופד נייר קלף. כשעושים זאת שימו לב בזהירות כדי לשמור על תפוחי האדמה קלילים ואווריריים ככל האפשר. זה יסייע בשמירה על אור הניוקי. מקררים את תפוחי האדמה על מגש הסדין עד שהם קרים. זהו גם צעד חשוב מאוד. אם תפוחי האדמה חמים תוך הוספת קמח הם ידרשו יותר קמח מה שיגרום למוצר מוגמר כבד בהרבה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ניוקיניוקי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
19
כאשר תפוחי האדמה קרים לחלוטין, העבירו למשטח עבודה נקי. מקציפים יחד את הביצים והגבינה ויוצקים על תפוחי האדמה. מתבלים במלח. מכסים בנדיבות בקמח. זה צריך להיראות כמו שלג על ההרים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
20
מפוררים את תערובת קמח תפוחי האדמה בין האצבעות. מתחילים ללוש את הבצק עד שהוא תערובת הומוגנית יבשה. הבצק צריך להרגיש מעט לח, אך לא דביק. אם דביק מדי, חזור על השלג על במת ההרים.
מרכיבים שתצטרך
קמח תפוחי אדמהקמח תפוחי אדמה
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
21
יוצרים את הבצק לבול עץ גדול.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
22
חותכים פרוסות מהבולי עץ ומתחילים להתגלגל לחבלים ארוכים בעובי של כ -1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
23
חותכים את החבלים לאורכי 1/2 אינץ'. מכסים בנדיבות בקמח.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
24
מניחים את הניוקי בשכבה אחת על מגש גיליון מאובק בקמח. אל תערמו אחד על השני!!
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
25
השתמש או הקפיא את הניוקי מיד. אם הקפאה, מקום מגש ישירות לתוך המקפיא. לאחר הקפאה, ניתן לאחסן את הניוקי בשקיות ניילון, במקפיא, ללא הגבלת זמן. בעת בישול ניוקי הם יכולים לעבור ישירות מהמקפיא למים רותחים מומלחים.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
26
הערה: זה נוהג כללי להוציא ניוקי מהמים כשהם צפים. זו טעות גדולה. ניוקי צריך להיות מבושל במים רותחים עד שהם צפים ולקבל נחמד נפוח. אי בישול ניוקי מספיק זמן יביא גם לניוקי כבד.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
27
נ.ב. אלה השף אן "סודות" לניוקי הגדול, השתמש בהם ותצליח בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

ניוקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיקיו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות פונטודי קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה ויגנה דל סורבו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-120 דולר לבקבוק.
פונטודי קיאנטי קלאסיקו גרן סלציון וינה דל סורבו
פונטודי קיאנטי קלאסיקו גרן סלציון וינה דל סורבו
ויגנה דל סורבו הוא תערובת של סנג ' יובזה וקברנה סוביניון מכרמים שיש להם חשיפה דרום מערבית וענבים בני 30 שנה.