קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

ניוקי תרד עם רוטב שמנת גורגונזולה

ניוקי תרד עם רוטב שמנת גורגונזולה
ניוקי תרד עם רוטב שמנת גורגונזולה הוא מנה עיקרית שמגישה 4. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה של לקטו אובו יש 860 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 65 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הוא תקציב ידידותי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. גשו לסופר וקנו גבינת גורגונזולה, מלח, שמנת מתוקה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 33 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 89%, וזה יוצא מן הכלל. נסו פטוצ'יני תרד עם רוטב שמנת גורגונזולה, ניוקי ריקוטה עם תרד וגורגונזולה, ו לחמניות לזניה תרד ופטריות עם רוטב שמנת גורגונזולה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מקציפים ביצים עם 1/2 כפית מלח, 1/8 כפית פלפל ו-1/8 כפית אגוז מוסקט בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מערבבים פנימה גבינת ריקוטה ותרד עד לקבלת תערובת אחידה. ממשיכים לערבב פנימה את הקמח, 1/4 כוס בכל פעם עד שנוצר בצק רך. אם הבצק עדיין דביק, מוסיפים עוד 1/4 כוס קמח. מכסים ומכניסים למקרר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
3
הביאו סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה על אש גבוהה. מחלקים את בצק הניוקי ל -4 חלקים, ומרדדים לחבלים בעובי 1/2 אינץ ' על משטח מקומח. פורסים כל חבל לחתיכות בגודל 1/2 אינץ'. מרתיחים בעדינות את הניוקי עד שהם צפים במים, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מסננים במסננת ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
בינתיים מוזגים שמנת, יין, תמצית ברנדי וקורט 1 אגוז מוסקט לסיר. מביאים לרתיחה, ואז מסירים מהאש ומקציפים פנימה את גבינת הגורגונזולה; מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. זורקים את הניוקי עם רוטב הגורגונזולה, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ניוקיניוקי
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לניוקי. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ויניאמאג ' יו קיאנטי קלאסיקו מונה ליסה גראן סלציונה. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-39 דולר.
ויניאמאג ' יו קיאנטי קלאסיקו מונה ליסה גראן סלציונה
ויניאמאג ' יו קיאנטי קלאסיקו מונה ליסה גראן סלציונה
היין מיוצר רק בשנות הבציר הטובות ביותר, עם ענבים מאזורי גידול הענבים המובילים בדרום מערב החווה. זהו צבע אדום אודם עמוק. הניחוח הוא אינטנסיבי מאוד, מתמשך, עדין, עם רמזים של טבק, אלון וגרגרים. מלא, ארוך, חם פה מרגיש.