קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות1
ציון בריאות42
מגזין

ניו יורק סטייק עם כתום בורבון זיגוג

ניו יורק סטייק עם כתום בורבון זיגוג
סטייק סטריפ ניו יורק עם זיגוג בורבון כתום עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה מכין 1 מנות עם 2782 קלוריות, 104 גרם חלבון, ו 135 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 59% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט שלך יום ולנטין אירוע. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלח, מלח ופלפל, בורבון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב בורבון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פקאן בורבון שוקולד קאפקייקס עם ציפוי פקאן חמאה כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 63%. הציון הזה מוצק. נסו סטייק צלע צלוי עם זיגוג צ'אטני-בורבון, לחמניות דביקות של פקאן עם זיגוג כתום ובורבון, ו צלעות ארומטיות צלויות בתנור עם זיגוג בורבון וכתום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים גריל לגובה ותנור ל -350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה בינונית שלבו תיבול קייג ' ון, קאיין, מלח, פלפל ו -2 כפות שמן קנולה. משפשפים תערובת משני צידי הסטייק. במחבת מטגנת צורבים סטייק למשך 7 דקות משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
מניחים סטייק בשקית ניילון כדי לכבוש במשך שעה 1 במקרר. לאחר הכבישה במשך שעה 1, להסיר סטייק מהמקרר ולתת לשבת במשך 15 דקות. גריל סטייק במשך 12 דקות (6 דקות בכל צד).
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
חתוך לרצועות בגודל 1/2 אינץ'חתוך לרצועות בגודל 1/2 אינץ'
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מוציאים מהגריל בעזרת מלקחיים ומניחים לנוח 8 עד 12 דקות. בעזרת כף הגשה, מוסיפים זיגוג בורבון כתום לסטייק.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
5
בסיר בינוני על אש בינונית-גבוהה הקפיצו את שאלוט ב -2 כפות חמאה עד לקרמל.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
6
מקציפים פנימה את הבורבון, התפוזים, הסוכר החום, המלח והפלפל. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומוסיפים ציר בקר. מבשלים עד שהתערובת היא עקביות דמוית רוטב.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
1 עד 1-1/3 כוסות מים1 עד 1-1/3 כוסות מים
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
7
מסירים מהאש.
8
מקציפים פנימה את 2 כפות החמאה הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. טינגה ריו רזרב מרלו עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
טינגה ריו רזרב מרלו
טינגה ריו רזרב מרלו
רובי בצבע אדום עם תווים של פטל ותותים על האף. תבלינים מתוקים הגיעו על החיך מן האלון הצרפתי והאמריקאי והחיך מסיים בטאנינים עגולים רכים. מוסמך בר קיימא ומוסמך טבעוני.