קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 36 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

ניו יורק פיצה איטלקית בצק

ניו יורק פיצה איטלקית בצק
ניו יורק פיצה איטלקית בצק הוא טבעוני ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 39 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמרים, מים חמים, שמן זית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-36 דקות. . עם כפית ציון של 30% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו פיצה בסגנון ניו יורק, פיצה בסגנון ניו יורק, ו בצק פיצה Mellow פטריות תוצרת בית וחתול להעתיק פיצה Mellowterranean (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים את המים החמים לתוך המחבת של מכונת לחם, מפזרים במלח, ומוסיפים את הקמח למחבת כך הקמח יושב על גבי המים. לעשות חור בחלק העליון של הקמח, ולכפות את השמרים לתוך החור.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
קיצור טבעיקיצור טבעי
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
מכונת לחםמכונת לחם
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
תן לתערובת לשבת במשך 20 דקות כדי להרטיב את הקמח. מניחים את מכונת הלחם לסביבת הלישה, ולשים את הבצק במשך כ -10 דקות. להפוך את הבצק החוצה על משטח משוריין, ללוש 1/4 כוס יותר קמח או לפי הצורך, הוספת הקמח על 2 כפות בכל פעם, כדי להפוך בצק רטוב, דביק, אבל אלסטי. הבצק צריך להיות " רך כמו תחתית של תינוק."צור את הבצק לצורה עגולה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
ציוד שתשתמש בו
מכונת לחםמכונת לחם
3
לנגב את החלק הפנימי של קערה גדולה עם שמן זית, ולמקם את הכדור העגול של בצק לתוך הקערה. להפוך את הבצק על כמה פעמים כך הבצק מרים ציפוי דק של שמן. מכסים במטלית, ומקררים את הבצק במשך 10 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
למחרת, מאפשרים לבצק להגיע לטמפרטורת החדר לפני שהוא מתגלגל על משטח מקומח ומוסיף תוספות לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
מגלגלים את הבצק דק עם קצה עבה יותר לפני הוספת תוספות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מניחים אבן פיצה לתנור, אבק אותו עם קצת קמח, ומחממים תנור ל 500 מעלות F (260 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
7
אופים את הפיצה על האבן בתנור שחומם מראש עד לתחתית הקרום הוא השחמה, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן