קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

נפוליאון לב שקדים

נפוליאון לב שקדים
נפוליאון שקדים יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 158 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לך תמצית שקדים, שוקולד חצי מתוק של בייקר, פודינג מיידיות בטעם וניל ג'לי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: נפוליאון פרלין עם מילוי קרם שקדים, הברות פרי הדר עם עוגיות שקדים, ו לב אל לב: Coeur לימון לה קרם עם קומפוט כתום דם.

הוראות

1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
פתח 1 גיליון מאפה; לחתוך 12 לבבות עם חותך עוגיות 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
3
מקום, 2 סנטימטרים זה מזה, על תבנית אפייה. חזור על תבנית אפייה שנייה עם שאריות גיליון מאפה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
אופים 20 דקות. או עד חום זהוב. מגניב 1 דקות. על דפי אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הסר מתלים חוט; מגניב לחלוטין.
6
בינתיים, לנצח תערובת פודינג, חצי וחצי לחלץ עם להקציף 2 דקות. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
ממיסים שוקולד לפי ההוראות. פיצול לבבות מאפה אופקית לשניים; למלא בתערובת פודינג, הוספת כ 1 כף. לכל אחד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
8
מערבבים סוכר ומים חמים עד מעורבב; התפשט על צמרות הלב.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
9
בואו לעמוד עד כמעט להגדיר.
10
טפטוף עם שוקולד; מערבולת בעדינות עם קיסם.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה