נקניקיות מרגוז עם תפוחי אדמה מסולסלים
נקניקיות מרגוז עם תפוחי אדמה מסולסלים נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 693 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 50 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 7 מנות. אם יש לכם פטרוזיליה, תפוחי אדמה זהב יוקון, פלפל טחון טרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור פסחא. נסו טגין של כבש & נקניקיות מרגוז, נקניקיות מרגוז צרפתיות-Communion קולינרי, ו תפוחי אדמה קלויים עם נקניקיות (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 10 עד 12 אינץ ' אטומה לטגן (עם צדדים לפחות 2 1/2. גבוה) מעל חום בינוני גבוה, להמס חמאה.
להוסיף נקניקיות ולהפוך עד השחמה בכל רחבי, 5 עד 8 דקות.
להפחית את החום בינוני, להוסיף בצל ושום למחבת, ומערבבים מדי פעם עד מעט השחמה, 5 עד 8 דקות.
יוצקים שמנת 1/4 מרק כוסות; מערבבים במלח ופלפל.
תוסיף תפוחי אדמה. (נוזל צריך רק לכסות; אם זה לא, להוסיף יותר מרק.) להביא רתיחה מעל חום בינוני גבוה, בעדינות ערבוב מדי פעם. חום נמוך ובקושי מבשלים, חשוף, עד תפוחי אדמה רכים כאשר פירסינג, על 20 דקות (לא להרתיח).
מסדרים נקניקיות על תערובת תפוחי אדמה ומעבירים מחבת לתנור 350.
אופים עד תערובת שמנת התעבה והוא משחימים היטב על גבי נקניקיות מבושלים דרך (לחתוך לבדיקה), 40 עד 45 דקות.
מגישים תפוחי אדמה ונקניקיות מחבת.