נקניקייה מעל הגבול עוטפת
גשו לסופר וקנו תוספות: סלסה, טורטיות קמח, 0% - פחות שומן חזיר נקניק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 43 דקות. מתכונים דומים: נקניקייה מעל הגבול עוטפת, עוטפת ארוחת בוקר נקניק, ו עוטפת ארוחת בוקר נקניק.
הוראות
מבשלים נקניק במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה 10 דקות או עד נקניק מתפורר והוא כבר לא ורוד. הטיה מחבת כדי לנקז היטב; טפיחה נקניק יבש עם מגבות נייר. מערבבים ברוטב חריף.
לבשל תחליף ביצה במחבת גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה, ללא ערבוב, 1 עד 2 דקות או עד התערובת מתחילה להגדיר על התחתונה.
בעדינות מערבבים מעט לשבור את הביצים. מבשלים, ערבוב מדי פעם, 3 עד 4 דקות או עד ביצים מעובות ולחות. (Do not overstir.)
בעדינות מעיל שני הצדדים של טורטיות עם תרסיס בישול. נקניק כפית, ביצים וגבינה במרכז כל טורטייה. מקפלים צדדים מעל, סוגר מילוי לחלוטין, ולחץ בעדינות כדי לאטום.
עוטפת בישול, ב 2 קבוצות, הצדדים מקופלים למטה, במחבת גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני-גבוה 3 דקות או עד השחמה קלה. בזהירות להפוך, ומבשלים 2 עד 3 דקות יותר או עד השחמה קלה גבינה מותכת.
חותכים כל לעטוף במחצית, ומגישים מיד עם תוספות הרצוי.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו ג ' ימי דין 50% פחות שומן מאשר נקניק חזיר רגיל ומכות ביצה עם תחליף ביצה דרום מערב חלמון.