מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם סוכר, פלפל, אורגנו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 49%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: נקניק איטלקי עם פלפלים, נקניק איטלקי ופלפלים, ו נקניק איטלקי ופלפלים.
הוראות
1
חותכים נקניק ל -3 / 4 אינץ'. חתיכות. במחבת מבשלים נקניק ובצל על אש בינונית עד שהנקניקיה משחימה; מסננים. מערבבים פנימה את הפלפלים, רוטב הספגטי, הסוכר, אבקת השום, אבקת הבצל, האורגנו והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטה
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
כָּתֵף
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מניחים ב-1 קו-טי משומן. תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 50-60 דקות או עד שהנקניק והפלפלים רכים, תוך ערבוב כל 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות