קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

נקניק, דלעת ומרק ארבוריו

נקניק, דלעת ומרק ארבוריו
נקניק, דלעת ומרק Arborio יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 740 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו כמה עלי מרווה, ציר עוף, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. מתכונים דומים: ארבוריו אורז ומרק כרוב סבוי, שעועית לבנה מרק אורז Arborio, ו מרק דלעת דל פחמימות עם נקניק.

הוראות

1
מחממים את EVOO בסיר מרק או תנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים את הנקניק ומבשלים, מתפוררים אותו בכפית עץ, עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
3
מוסיפים את השום והבצל ומבשלים עד רך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
4
מוסיפים את עלה המפרץ ואת הדלעת ומתבלים עם מלח, פלפל וקצת אגוז מוסקט. מערבבים את המניה וחצי וחצי ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני ולהוסיף את כרוב. מבשלים עד הדלעת מכרז, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סכין קילוףסכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
כרובכרוב
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מוסיפים את האורז ומבשלים עד רק מכרז, 18 עד 20 דקות, ערבוב כל 2 עד 3 דקות. מוסיפים את המרווה.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
6
מצקת את המרק לקערות רדודות. למעלה עם Parmigiano-רג ' יאנו וטיפטוף של EVOO. הערה של קוק: המרק, ללא האורז, יכול להיות מכוסה ומקורר לארוחת איפור מראש.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
יוקוןיוקון
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מצקתמצקת
7
מוסיפים את האורז לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל