קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות61
מגזין

נקניק ובוריטוס שעועית שחורה

נקניק ובוריטוס שעועית שחורה
נקניק ובוריטוס שעועית שחורה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 2422 קלוריות, 77 גר' של חלבון, ו 86 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלחי ליים, מלח, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: בוריטוס שעועית שחורה, בוריטוס שעועית שחורה, ו בוריטוס שעועית שחורה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-35
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
2
במחבת גדולה, לבשל את הנקניק מעל חום מתון, לשבור אותו עם מזלג או כף עץ, עד מבושל דרך ורק מתחיל חום, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
3
הסר.
4
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן מהמחבת ולהפחית את החום נמוך.
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
5
מוסיפים את השעועית והמלח ומבשלים, מועכים את השעועית עם גב כף עץ, עד מחומם דרך, 2 עד 3 דקות. רוב השעועית צריכה להיות שבורה, אבל לא מועכת אותם למחית.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
6
הסר מהחום ומערבבים את הנקניק, חצי מהגבינה, העגבניה, מיץ לימון ובצל.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 עגבניות אדומות בינוניות4 עגבניות אדומות בינוניות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
מורחים רבע מתערובת השעועית בשורה ממש מתחת למרכז של כל טורטייה.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
פלפל ארבולפלפל ארבול
8
שים את שאר הגבינה על השעועית.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
9
מגלגלים את הבוריטוס ומניחים אותם בצד התפר בתבנית אפייה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבתחמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר
10
אופים עד הגבינה נמסה המילוי חם, על 15 דקות. אם צמרות מתחילים חום יותר מדי, לכסות באופן רופף עם גיליון של רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
11
מגישים את בוריטוס עם פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
1
חותכים 1 ק " ג של בייקון לרוחב לרצועות קטנות. מטגנים עד פריך ולנקז על מגבות נייר. המשך עם המתכון משלב 2, החלפת בייקון לנקניקייה.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2
המלצה ליין: נקניק איטלקי חם, שעועית שחורה, עגבנייה וגבינה כולם טוענים ליין גדול, פירותי אדום. מצא zinfandel חזק מקליפורניה; טעם blackberry שלה ואיכות woodsy מסקרן יעמוד, ולשפר, צלחת זו.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקינקניק איטלקי
2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)
מים נוספיםמים נוספים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 עגבניות אדומות בינוניות4 עגבניות אדומות בינוניות

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.