קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות61
מגזין

נקניק ובוריטוס שעועית שחורה

נקניק ובוריטוס שעועית שחורה
נקניק ובוריטוס שעועית שחורה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 2422 קלוריות, 77 גר' של חלבון, ו 86 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלחי ליים, מלח, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: בוריטוס שעועית שחורה, בוריטוס שעועית שחורה, ו בוריטוס שעועית שחורה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-35
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
2
במחבת גדולה, לבשל את הנקניק מעל חום מתון, לשבור אותו עם מזלג או כף עץ, עד מבושל דרך ורק מתחיל חום, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר.
4
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן מהמחבת ולהפחית את החום נמוך.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את השעועית והמלח ומבשלים, מועכים את השעועית עם גב כף עץ, עד מחומם דרך, 2 עד 3 דקות. רוב השעועית צריכה להיות שבורה, אבל לא מועכת אותם למחית.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6
הסר מהחום ומערבבים את הנקניק, חצי מהגבינה, העגבניה, מיץ לימון ובצל.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
7
מורחים רבע מתערובת השעועית בשורה ממש מתחת למרכז של כל טורטייה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
8
שים את שאר הגבינה על השעועית.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
9
מגלגלים את הבוריטוס ומניחים אותם בצד התפר בתבנית אפייה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
10
אופים עד הגבינה נמסה המילוי חם, על 15 דקות. אם צמרות מתחילים חום יותר מדי, לכסות באופן רופף עם גיליון של רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
11
מגישים את בוריטוס עם פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
1
חותכים 1 ק " ג של בייקון לרוחב לרצועות קטנות. מטגנים עד פריך ולנקז על מגבות נייר. המשך עם המתכון משלב 2, החלפת בייקון לנקניקייה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
2
המלצה ליין: נקניק איטלקי חם, שעועית שחורה, עגבנייה וגבינה כולם טוענים ליין גדול, פירותי אדום. מצא zinfandel חזק מקליפורניה; טעם blackberry שלה ואיכות woodsy מסקרן יעמוד, ולשפר, צלחת זו.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקינקניק איטלקי
2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)
מים נוספיםמים נוספים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.