נקניק ובוריטוס שעועית שחורה
נקניק ובוריטוס שעועית שחורה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 2422 קלוריות, 77 גר' של חלבון, ו 86 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלחי ליים, מלח, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: בוריטוס שעועית שחורה, בוריטוס שעועית שחורה, ו בוריטוס שעועית שחורה.
הוראות
במחבת גדולה, לבשל את הנקניק מעל חום מתון, לשבור אותו עם מזלג או כף עץ, עד מבושל דרך ורק מתחיל חום, על 10 דקות.
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן מהמחבת ולהפחית את החום נמוך.
מוסיפים את השעועית והמלח ומבשלים, מועכים את השעועית עם גב כף עץ, עד מחומם דרך, 2 עד 3 דקות. רוב השעועית צריכה להיות שבורה, אבל לא מועכת אותם למחית.
הסר מהחום ומערבבים את הנקניק, חצי מהגבינה, העגבניה, מיץ לימון ובצל.
מורחים רבע מתערובת השעועית בשורה ממש מתחת למרכז של כל טורטייה.
שים את שאר הגבינה על השעועית.
מגלגלים את הבוריטוס ומניחים אותם בצד התפר בתבנית אפייה קטנה.
אופים עד הגבינה נמסה המילוי חם, על 15 דקות. אם צמרות מתחילים חום יותר מדי, לכסות באופן רופף עם גיליון של רדיד אלומיניום.
מגישים את בוריטוס עם פלחי לימון.
חותכים 1 ק " ג של בייקון לרוחב לרצועות קטנות. מטגנים עד פריך ולנקז על מגבות נייר. המשך עם המתכון משלב 2, החלפת בייקון לנקניקייה.
המלצה ליין: נקניק איטלקי חם, שעועית שחורה, עגבנייה וגבינה כולם טוענים ליין גדול, פירותי אדום. מצא zinfandel חזק מקליפורניה; טעם blackberry שלה ואיכות woodsy מסקרן יעמוד, ולשפר, צלחת זו.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.