נקניק וברוקולי רב סטופ יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 45 גרם חלבון 56 גרם של שומן, וסך הכל 811 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 10 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם מלח, פלפל צ'ילי, מלאי עוף בקופסה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 75%. נסו ברוקולי ראבה ונקניקייה, נקניק וברוקולי ראב בורגר, ו פסטה עם ברוקולי ורוטב (מתכונים דומים).
הוראות
1
Watch how to make this recipe.
2
In a medium pot, bring a few inches of water to a boil over medium heat, then salt the water. Trim the broccoli rabe and cut it into 1 1/2 to 2-inch lengths. Simmer in boiling water to reduce the bitterness, about 4 to 5 minutes, then cold shock in ice water and drain very well.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
3
Heat a Dutch oven or large soup pot over medium-high heat with extra-virgin olive oil, a turn of the pan.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
Add the sausage and brown and crumble, 7 to 8 minutes.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
5
Add the onions, garlic and chile and cook a few minutes more.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
6
Add the thyme and lemon zest, then add broccoli rabe and season with a little nutmeg. Stir in the stock and the water and bring to a boil. Simmer a few minutes to combine the flavors. Turn off the heat, cool and store for a make-ahead meal. Reheat the stoup over low heat and bring to a low boil.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבה
כסף ללא נעליים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
Chianti, Trebbiano, and Verdicchio are great choices for Italian. Italians know food and they know wine. Trebbiano and Verdicchio are Italian white wines that pair well with fish and white meat, while Chianti is a great Italian red for heavier, bolder dishes. One wine you could try is Piccini Chianti Classico. It has 4.6 out of 5 stars and a bottle costs about 10 dollars.