קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

נקניק סראנו וגבינת מנצ'גו רולדה

נקניק סראנו וגבינת מנצ'גו רולדה
המתכון סראנו חזיר גבינת מנצ'גו Roulade יכול לספק הכמיהה האירופית שלך בערך 55 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 284 קלוריות. גשו לסופר וקנו לכם מנצ'גו גס, ביצים, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו כריך גבינה בגריל ספרדי עם מנצ'גו ו Jamón סראנו, סראנו, מנצ'גו, וכריכי תפוחים, ו לחם בגריל עם חזיר סראנו, מנצ'גו וזיתים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F. קו חמאה 15 על ידי 10 (1 אינץ') גליל מחבת עם נייר קלף. חמאה הנייר, אבק עם קמח, לנצל את העודף.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
ממיסים את החמאה בסיר קטן על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים את הקמח ומבשלים, ערבוב, במשך 3 דקות. להגדיל את החום גבוה, להקציף את החלב, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני ומבשל במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מעבירים לקערה גדולה ומקציפים בחלמון ביצה 1 בכל פעם. מתבלים במלח ופלפל. מקציפים את החלבונים עד פסגות רכות טופס. מערבבים 1/3 של הלבנים לתוך תערובת חלמון לקפל בשאר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
יוצקים את הבלילה לתחתית המחבת מוכנה להחליק בעדינות עם מרית מתכת.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מעבירים לתנור ומבשלים עד מוזהב ומוצק למגע, כ -15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
להגדיל את חום התנור ל 375 מעלות F. לכסות את ספוג הביצה עם פיסת נייר קלף בחמאה, בצד החמאה למטה. מכסים במגבת מטבח לחה והופכים על משטח עבודה. לקלף את הנייר מלמעלה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מפזרים את הגבינה על הספוג, משאיר גבול 1/2 אינץ ' על כל הצדדים. מסדרים את רצועות החזיר והפלפל למעלה ומפזרים על הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
9
מניחים תבנית אפייה שטוחה ליד הספוג. החל עם 1 של הצדדים הארוכים, להשתמש במגבת כדי לעזור לגלגל את הספוג עד ג ' לי רול אופנה. בזהירות לגלגל על תבנית אפייה. להחזיר את roulade השליש העליון של התנור ואופים עד הגבינה נמסה, 8 עד 10 דקות. השתמש בסכין משונן לחתוך לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף

יין מומלץ: Dornfelder, ריזלינג

גרמנית ניתן לזווג עם Dornfelder ו Riesling. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג גרמני זוגות להפליא עם פירות ים ושניצל, בעוד אדום גרמני כמו Dornfelder הולך טוב עם בשר בקר ובשר משחק. יין אחד אתה יכול לנסות הוא היינץ Eifel שיין Dornfelder מתוק אדום. יש לו 3.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
ההשתקפות של קרני השמש מנהר הריין עוזרת להבשיל את הענבים האדומים הלבביים האלה, ובכך לייצר יין בעל גוף מלא עם טעמים של פירות אדומים כהים עם מתיקות מאוזנת היטב.ליהנות מעט מקורר בכוחות עצמו או עם גבינות, פסטה סלטים ודגים.