קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות15
ציון בריאות0
מגזין

סאני'ס תפוחים ברוטב קרמל חמאת בוטנים

סאני'ס תפוחים ברוטב קרמל חמאת בוטנים
צריכים ארוחת בוקר צמחונית לקטו אובו? סאני'ס תפוחים ברוטב קרמל חמאת בוטנים יכולים להיות מתכון מדהים לנסות. תמורת 51 סנט למנה, מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-3 גרם חלבון, 16 גרם שומן ובסך הכל 255 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. 116 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. גשו לסופר וקנו שמנת כבדה, קמח, שמן בוטנים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 19%, וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו סאני'ס תפוחים עם רוטב קרמל חמאת בוטנים, תפוחי עץ, צ'דר ובייקון ברוטב קרמל, ומטבל קרמל תפוחים חמאת בוטנים.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מערבבים את הרטוב: בקערה מערבבים יחד את התפוחים, הסוכרים, תבלין פאי הדלעת, פלפל אנגלי ואגוז מוסקט. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מערבבים את היבשים: בקערה גדולה מוסיפים קמח וקורט מלח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
משכו אותו: יוצרים גומה במרכז הקערה מהחומרים היבשים וטורפים פנימה את הבירה עד לאיחוד. זה צריך להיות מעט יותר עבה מבלילת הפנקייק. מקפלים בעדינות את תערובת התפוחים ונותנים לה לנוח 10 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מטגנים את הלביבות: בסיר גדול מביאים את טמפרטורת השמן ל-360 מעלות צלזיוס, כך שכאשר מוסיפים את הלביבות, הטמפרטורה עומדת על 350 מעלות צלזיוס. לאחר שהשמן מוכן, בעזרת כף גלידה קטנה או כף גדולה, מורידים בעדינות את הלחמניות. בצק לתוך השמן בקבוצות. מטגנים עד להזהבה משני הצדדים, הופכים פעם אחת, כ-4 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מוציאים לצלחת מרופדת במגבת נייר.
7
מגישים עם רוטב קרמל חמאת בוטנים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
8
ממיסים את הסוכר: במחבת על אש בינונית מוסיפים את הסוכר החום ומניחים לו להמיס תוך כדי טריפה.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
ממיסים את החמאה: לאחר שנמסה מוסיפים את החמאה וטורפים ללא הרף תוך כדי ההמסה עד שהכל חלק.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
מוסיפים את השמנת: מכבים את האש ויוצקים באיטיות את השמנת הכבדה תוך כדי הקצפה עד לקבלת מרקם חלק. (אל תקבל מכה מהנתז!)
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
1
מוסיפים את חמאת הבוטנים ומדליקים את האש בחזרה לנמוכה כדי לעזור לה להימס לתוך רוטב הקרמל תוך כדי הקצפה של קצת פחות מדקה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
מסירים מהאש, מגישים חם.

מרכיבים

0חתיכות טופי הית' בר10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים198דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בירה (Coronita הוא בגודל המושלם!)בירה (Coronita הוא בגודל המושלם!)55דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כָּתֵףכָּתֵף55דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כָּתֵףכָּתֵף1stick8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות125דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי1191 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת כבדה, בטמפרטורת החדרשמנת כבדה, בטמפרטורת החדר15שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר110דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סוכר חום בהירסוכר חום בהיר110דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סוכר חום בהירסוכר חום בהיר2כדי 3 שריטות של אגוז מוסקט טרי על raspכדי 3 שריטות של אגוז מוסקט טרי על rasp129דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס15שרימפס וורידיםשמן בוטנים לטיגון עמוקשמן בוטנים לטיגון עמוק1חתיכות טופי הית' ברגדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'2סבתא סמית או תפוחים טעים זהוב, קלופים, cored וקצוץסבתא סמית או תפוחים טעים זהוב, קלופים, cored וקצוץ