זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. אם יש לכם דיונון, פלפל, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו לבשל את הספר: Seviche פירות ים עם הדר, סביצ'ה פירות ים מעורבים, ו סלט פירות ים מעורב (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא סיר בינוני של מים לרתיחה. הכן קערה בינונית של מי קרח.
מוסיפים את מיץ הלימון, כוסברה ובצל לסביצ ' ה. מתבלים עם פלפל וזורקים היטב. מקררים במשך 2 שעות, ערבוב פעמיים. כפית את הסביצ ' ה לתוך כוסות מרטיני ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)