סהרונים
סהרונים הוא הר ד ' אובר שמשרת 48. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 1 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל 83 קלוריות. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך מלח, מי קרח, תמצית ונילן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. 4 אנשים התרשמו מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 9%, המנה הזו ניתנת לשיפור. מתכונים דומים: בצל סהרונים, נוטלה סהרונים, ו פקאן סהרונים.
הוראות
אם משתמשים בחמאה זה חייב להיות קר.
מערבבים חמאה עם קמח עד שהיא דומה לפירורים עדינים.
מוסיפים סוכר לבן, אגוזים ומלח.
מערבבים היטב, מוסיפים מי קרח עד שאתה עושה בצק נוקשה.
מוסיפים תמצית וניל ולשים קלות.
מרדדים על לוח מקומח בעובי 1/4 אינץ'.
חותכים לצורות סהר בעזרת כוס וויסקי מצופה בקמח.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (180 מעלות צלזיוס) עד שהתחתיות משחימות קלות. בעודי חם, מגלגלים פנימה את הסוכר של הקונדיטור, (בדרך כלל אני משתמש בשקית חומה או בשקית שקית כדי לגלגל את העוגיות עם אבקת הסוכר).
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שמורת פייר פיטרס קובי גרנד קרו. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-65 דולר.
![שמורת פייר פיטרס קובי גרנד קרו]()
שמורת פייר פיטרס קובי גרנד קרו
היין בהיר או חיוור עם רמזים לירוק האופייני לשרדונה. המוס בסדר וקבוע עם סרט יפה של בועות חזקות. האף הראשון הוא גם פרחוני ופירותי, ואז מגיע הערות של אגוזים טריים ולחם טרי. בסיום יש הדר אשר מביא רושם יפה של חלקות ורעננות. ההתקפה גלויה, קשורה לעדינות ועגלגלות. הרושם הראשון נשלט עם פירות לבנים טריים (לימון ואגס) ועם פרחים (שיטה), ואחריו הערות שמנת. סוף סוף מתמשך על הדרים (אשכוליות מסוכרות, קלמנטינה ולימון) ומינרליות, ומביא רעננות ואלגנטיות ליין.