קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

סובלאקי עם נקניקיית מרגז ורוטב יוגורט פלפל פיקילו

סובלאקי עם נקניקיית מרגז ורוטב יוגורט פלפל פיקילו
סובלאקי עם נקניקיית מרגז ורוטב יוגורט פלפל פיקילו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 1194 קלוריות, 64 גרם חלבון, ו 78 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם נקניקיית מרגז, בצל בגריל, עלי אורגנו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ביוגורט היווני תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות יוגורט יווניות כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 40 דקות. עם כפית ציון 67%, המנה הזו טובה. נסו כריכי נקניק, ארוגולה ופלפל פיקילו, קציצות מרגז עם רוטב יוגורט, ו עוף פריך עם רוטב פלפל פיקילו עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מקציפים יחד את השמן, השום, הבצל והאורגנו בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את הטלה וזורקים למעיל. מכסים ומשרים במקרר לפחות 1 שעה, או עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
3
מחממים את הגריל לבינוני-גבוה. צולים את הנקניקיה עד להזהבה מכל הצדדים ופשוט מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מוציאים את הנקניקיה מהגריל, מניחים לנוח 5 דקות ואז חותכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
משפדים את הטלה והנקניק על שיפודי העץ המושרים מראש, ומתבלים במלח ופלפל. צולים 2 דקות מכל צד, או עד שהכבש מזהיב ומבושל עד לבינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מוציאים מהגריל ומניחים לנוח עד להתקררות מספקת למגע.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
בינתיים צולים את הפיתה משני הצדדים כ -20 שניות להתחממות. פורסים 1 אינץ ' מהחלק העליון של כל פיתה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
מוציאים את הטלה והנקניק מהשיפודים לפיתות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
9
מוסיפים לפיתות בצל ופלפלים בגריל פרוסים, ומזלפים את רוטב היוגורט.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
10
שמים את כל החומרים, למעט מלח ופלפל, בבלנדר ומערבבים לתערובת אחידה. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
11
מעבירים לקערת הגשה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה