סויה וג'ינג'ר סלמון עם אטריות סובה
סויה & סלמון ג'ינג'ר עם אטריות סובה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 743 קלוריות, 64 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. 51 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. מתכון זה של מזון טוב BBC דורש אטריות סובה,שעועית סויה, סלמון, חומץ יין אורז. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 98%. סלמון ג'ינג'ר-סויה עם אטריות סובה, סלמון עם אטריות סויה-ג'ינג'ר, ו סלמון מזוגג סויה וג'ינג'ר עם אטריות אודון דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים את הג ' ינג ' ר, שום, סויה וחומץ.
מוסיף את הסלמון ולהשאיר למרינדה במשך 10 דקות.
מחממים מחבת גדולה ללא מקל. הרם את הדג מן המרינדה עם כפית מחוררת ומטגנים עבור 2-3 דקות בכל צד, ואז להטות את המרינדה ואת התזה של מים, ובועה במשך 1 דקות.
מבשלים את האטריות בעקבות הוראות חבילה. טיפ שעועית סויה 3 דקות לפני הסוף, ולאחר מכן להוסיף את תערובת הירקות עבור מינימום הסופי.
מגישים את האטריות וירקות עם סלמון ורוטב כפיות מעל.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה שמורת Ema סנטאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![שרדונה שמורת סנטה אמה]()
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.