סוכריות גומי תוצרת בית
צריך ללא גלוטן וחלב חינם הר ד ' אובר? מסטיקים תוצרת בית יכולים להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 0 גרם שומן, ובסך הכל 38 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 70 מנות סועדים.. אם יש לכם רסק תפוחים, מיץ לימון, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 9%. נסו טיפות גומי מיושנות, סוכריות גומי חמוציות, ו טיפות גומי מהירות וקלות עבור מתכונים דומים.
הוראות
בסיר גדול, לשלב 2 כוסות סוכר, רסק תפוחים, ג 'לטין אדום או ירוק, ג' לטין ללא טעם ומיץ לימון; תן לעמוד במשך 1 דקה. מביאים לרתיחה על אש בינונית תוך ערבוב מתמיד. מרתיחים במשך 1 דקה. מיד לשפוך לתוך 11 קר. 7 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. מכניסים למקרר למשך 3 שעות או עד ליציבות.
בעזרת מרית, שחרר ג ' לטין מדפנות התבנית. כדי להסיר, הפוך על נייר שעווה. בעזרת מספריים למטבח או חותכי עוגיות חדים קטנים טבולים במים חמים, חותכים ל -1 אינץ'. ריבועים או צורות.
מניחים על נייר שעווה. יבש בטמפרטורת החדר במשך כ 8 שעות או עד דביק מעט.
מגלגלים פנימה את יתרת הסוכר. אחסן בכלי אטום.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא בודגאס נברן דמה קאווה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.
![בודגאס נברן דמה קאווה]()
בודגאס נברן דמה קאווה
אחד מכמה קאבות וינטג ' שנעשו בספרד. דמה היא בעלת גוף מלא אך בהירה ופריכה. אחוזת נאבר סקלן מייצרת קאווה באיכות גבוהה מאז 1901. כל הקאבות המיוצרות כאן הן מכרמים שבבעלות האחוזה ובשליטתה. דמה מותססת בבקבוק (שמפנוז לה-מ ' - תוד) ומזדקנת בליס שלה במשך 24 חודשים.מערות נברן היא יצרנית קאווה פרימיום המשתמשת בענבים שגדלו באחוזה. נברן דמה היא יצירת מופת של קאווה, שילוב של שרדונה, המעניקה לגוף היין ולנפח, ופרלדה, המעניקה אופי חריף ובהיר החותך את העגלגלות החמאתית של השרדונה. חובבי השמפניה ייהנו מ "פיז האיכר" הים תיכוני הזה עם צדפות, טונה גולמית וסושי. החומציות הטרייה שלו מחמיאה גם לקינוחי פירות, במיוחד אפרסקים ותפוזים פרוסים.