סוכריות קרח מאלאי קולפי
ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 297 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. אם יש לכם קורנפלור, חוטי זעפרן, קלויים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-30 דקות. נסו קולפי אייס פופס, בירה קרה קפה לאטה קרח פופס, ו kulfi falooda, איך לעשות kulfi falooda (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר מסננת בסדר רשת מעל קערה בינונית חסינת חום; להפריש.
מניחים את החלב כולו חלב מרוכז בסיר בינוני על חום בינוני ומבשל, לטאטא לעתים קרובות, עד התערובת מתחילה קיטור אבל לא מגיע לרתיחה, על 7 דקות.בינתיים, לשלב את קורנפלור ומים בקערה קטנה ומערבבים עד incorporated ואת קורנפלור התמוסס.כאשר תערובת החלב מוכנה, להקציף בתערובת קורנפלור. להפחית את החום בינוני נמוך ולהביא לרתיחה, ערבוב כל הזמן עם כף או מרית גומי עד מעובה, כ 15 דקות.
הסר את המחבת מהחום וקצף בהל וזעפרן.
יוצקים את התערובת דרך המסננת ולהשליך את התוכן של המסננת. מערבבים את הפיסטוקים ולאחר מכן למלא את תבניות פופ באמצע התערובת. להקפיא עד כמעט מוצק, על 2 שעות. לחץ על גיליון של ניילון נצמד ישירות על פני השטח של תערובת kulfi הנותרת כדי למנוע עור להרכיב, ולקרר בעוד פופס נמצאים במקפיא.לאחר 2 שעות, הסירו את התערובת הנותרת מהמקרר וסחבו לתאגיד את הפיסטוקים.
הסר את התבניות מהמקפיא ולחלק את שאר התערובת ביניהם. הכנס את המקלות להקפיא עד מוצק, לפחות 6 שעות.