סוכריות קרמל שוקולד
סוכריות קרמל שוקולד נטול גלוטן, ומספק כ 96 מנות. מנה אחת מכילה 69 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. אם יש לכם סוכר, שבבי חמאה, חלב אידוי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 50 דקות. עם כפית ציון 7%, המנה הזאת היא בלתי ניתנת לשיפור. סוכריות קרמל שוקולד, סוכריות קרמל שוקולד, ו סוכריות קרקר קרמל שוקולד דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
משמנים קלות תבנית אחת בגודל 13 על 9 אינץ'.
שלב את שלושת המרכיבים הראשונים (1 כוס שוקולד צ 'יפס חלב, 1/4 כוס צ' יפס חמאה ו 1/4 כוס חמאת בוטנים שמנת) בסיר קטן. מבשלים, תוך ערבוב מתמיד, על אש נמוכה עד להמסה וחלק.
מורחים לתחתית המחבת המוכנה. מקררים עד להתייצבות.
להכנת מילוי: בסיר כבד ממיסים את החמאה על אש בינונית-גבוהה. מערבבים פנימה סוכר וחלב אידוי. מביאים תערובת לרתיחה ומערבבים במשך 5 דקות.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את קרם המרשמלו, 1/4 כוס מחמאת הבוטנים והווניל.
מוסיפים את הבוטנים ומורחים על שכבת הבסיס. מקררים עד להתייצבות.
מערבבים את הקרמלים והשמנת בסיר, מערבבים על אש נמוכה עד להמסה וחלק.
מורחים על החלק העליון של המילוי ומכניסים למקרר לתערובת אחידה.
שכבה: בסיר אחר שלבו את שלושת המרכיבים האחרונים (1 כוס שוקולד צ ' יפס חלב, 1/4 שבבי חמאה ו -1 / 4 כוס חמאת בוטנים), ערבבו על אש נמוכה עד להמסה וחלקה.
יוצקים מעל שכבת הקרמל. מקררים לפחות 1 שעה.
חותכים לריבועים בגודל 1 אינץ'. יש לאחסן במקרר.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. פרארי פרל עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
![פרארי פרל]()
פרארי פרל
קש-צהוב עם ברק זהוב קל. אינטנסיבי ומעודן במיוחד עם ניחוחות של שקדים, תפוחים, תבלין קל ורמזים לקרום לחם. יבש, נקי ואלגנטי עם חלקות לאורך זמן. הערות של תפוחים בשלים, שמרים נעימים ושקדים מתוקים.