קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

סוכר חום וצלעות בורבון

סוכר חום וצלעות בורבון
סוכר חום וצלעות בורבון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 1032 קלוריות, 89 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-319 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם פלפל קאיין, סיידר תפוחים, סוכר חום זהובוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב סיידר תפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת סופגנייה סיידר תפוחים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סוכר חום-חזיר אפוי בורבון, סוכר חום-חזיר מזוגג בורבון, ו עוגת בורבון סוכר חום.

הוראות

1
לטאטא את כל החומרים בקערה בינונית כדי להתמזג.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מערבבים הראשון 7 מרכיבים בקערה קטנה. באמצעות סכין חדה קטנה, לשחרר את הממברנה מהחלק התחתון של כל מתלה צלעות ולמשוך את (או קרום ציון). לשפשף 1 כף תיבול לערבב לתוך כל צד של כל מדף צלעות.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים צלעות במחבת צלייה גדולה. כיסוי וצינה לפחות 6 שעות ועד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
מחממים תנור ל 163°. להרים צלעות מחבת. לפזר בצל, מקל קינמון, וג ' ינג ' ר במחבת.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-דַק-
4
יוצקים סיידר. להחזיר צלעות, צד הבשר למטה,למחבת; לכסות את המחבת עם נייר. צלעות צלויות עד שהבשר רך ומתחיל להתרחק מעצמות, כ -2 שעות. לחשוף; מגניב לפחות 30 דקות עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
דַק-דַק-
5
הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה). צלעות גריל עד מחומם דרך מעט חרוך, על 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מברשת בנדיבות על כל הצדדים עם רוטב צלי. גריל עד רוטב הופך זיגוג דביק, על 3 דקות יותר לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
מעביר צלעות ללוח חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
8
חותכים מדפים בין עצמות לצלעות בודדות. מסדרים על מגש ומגישים, עובר רוטב שנותר בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)