סוכר חום וצלעות בורבון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 1032 קלוריות, 89 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-319 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם פלפל קאיין, סיידר תפוחים, סוכר חום זהובוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב סיידר תפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת סופגנייה סיידר תפוחים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סוכר חום-חזיר אפוי בורבון, סוכר חום-חזיר מזוגג בורבון, ו עוגת בורבון סוכר חום.
הוראות
1
לטאטא את כל החומרים בקערה בינונית כדי להתמזג.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מערבבים הראשון 7 מרכיבים בקערה קטנה. באמצעות סכין חדה קטנה, לשחרר את הממברנה מהחלק התחתון של כל מתלה צלעות ולמשוך את (או קרום ציון). לשפשף 1 כף תיבול לערבב לתוך כל צד של כל מדף צלעות.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים צלעות במחבת צלייה גדולה. כיסוי וצינה לפחות 6 שעות ועד 1 יום.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-
4
יוצקים סיידר. להחזיר צלעות, צד הבשר למטה,למחבת; לכסות את המחבת עם נייר. צלעות צלויות עד שהבשר רך ומתחיל להתרחק מעצמות, כ -2 שעות. לחשוף; מגניב לפחות 30 דקות עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
מים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
דַק-
5
הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה). צלעות גריל עד מחומם דרך מעט חרוך, על 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מברשת בנדיבות על כל הצדדים עם רוטב צלי. גריל עד רוטב הופך זיגוג דביק, על 3 דקות יותר לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
מעביר צלעות ללוח חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
8
חותכים מדפים בין עצמות לצלעות בודדות. מסדרים על מגש ומגישים, עובר רוטב שנותר בנפרד.