קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות22
מגזין

סוליה Petrale עם כרוב ניצנים לימון-שאלוט

סוליה Petrale עם כרוב ניצנים לימון-שאלוט
מתכון בלעדי Petrale עם כרוב ניצני לימון שאלוט יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 458 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. אם יש לכם פלפל טחון בתוספת נוסף, פילה הבלעדית petrale, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכונים דומים: סוליית פטרל עם Meyer Lemon Beurre Blanc, סוליית פטראל מצופה פילו, ו לחמניות בלעדי Petrale עם מחית כרובית.

הוראות

1
מערבבים קמח, קליפת לימון, מלח גס, ו1 / 2 כפית פלפל לבן בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
מלח גסמלח גס
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
2
חום 1 כף שמן זית בכל אחת2 מחבת גדולה על חום בינוני. דגים בתערובת קמח ולנער עודף.
מרכיבים שתצטרך
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
סוכר אדום גססוכר אדום גס
3
מוסיפים דגים למחבתות ומבשלים עד opaqueand חום זהוב, 1 עד 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
הסר מהחום והעונה לטעםמלח. מכסים ברפיון בנייר כסף ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
מחק מחבת 1.
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
6
מוסיפים 1 כף שמן זית וחום על mediumheat.
מרכיבים שתצטרך
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
7
להוסיף שאלוט ו sauté עד almosttranslucent, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
8
מוסיפים ברוסספרוס ומרק. להגדיל את החום mediumhighand לבשל, ערבוב מדי פעם, נבטי untilbrussles הם במכרז ו liquidis נספג כמעט לחלוטין, על 8minutes.
מרכיבים שתצטרך
נבטיםנבטים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
9
הסר מהחום. מערבבים בחמאה.מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל לבן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
(או או רגיל)(או או רגיל)
10
כרוב ניצנים בכפית על צלחות.למעלה עם דגים, מפזרים choppedparsley, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
11
בתיאבון

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.