סולית לימון עם רוטב צלי לימון
סוליית לימון עם רוטב צלי לימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 164 קלוריות. אם יש לך מלח, מיץ לימון, מרק עוף פחות נתרן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו סוליית לימון בגריל עם כופתאות ורוטב לימון, סול עם רוטב לימון-חמאה, ו סוליית לימון עם רוטב חמאה סרטנים וטרגון (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מפזרים דגים עם מלח ופלפל.
מניחים דגים במחבת; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדקים עם מזלג או עד מידת העדינות הרצויה.
להוסיף שום; לבשל 1 דקה או עד השחמה קלה.
להוסיף מרק, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. מביאים לרתיחה; מבשלים עד מופחת 1/4 כוס (כ 6 דקות). מערבבים בשודים ומיץ; מבשלים 3 דקות או עד שהרוטב מתעבה מעט.
הסר מהחום; מערבבים פטרוזיליה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.