צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית פסקטריאנית? סוליית ברוקולי ממולאת יכולה להיות מתכון אדיר לנסות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 206 קלוריות. מתכון זה של Allrecipes יש 39 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך פלפל, מקל מרגרינה, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 90% וזה מדהים. מתכונים דומים: סולית ממולאת ברוקולי, סולית ממולאת, ו סוליית ממולא עשב.
הוראות
1
בקערה קטנה, לשלב את החמאה, מיץ לימון, מלח ופלפל. בקערה אחרת, מערבבים את הברוקולי, האורז, הגבינה וחצי מתערובת החמאה. כפית 1/2 כוס על כל פילה.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.