סול מונייר עם רוטב חמאה בלסמי חום
סול מונייר עם רוטב חמאה חום בלסמי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 525 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך פטרוזיליה, חמאה, לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: סול מונייר עם רוטב גלידת חמאה משחימה, פילה סול עם רוטב חמאה וורדים חום, ו סוליית לימון עם צלפים וקרוטונים ברוטב חמאה חום.
הוראות
להשרות פילה בחלב במשך 20 דקות.
חום 1 כף שמן על חום מתון בכל אחד 2 מחבתות גדול עד חם.
שמים קמח בצלחת רדודה ומתבלים במלח ופלפל. לדלות פילה בקמח, לנער את כל קמח עודף. טובלים את הפילה בחזרה לתוך החלב ואז שוב לתוך הקמח.
מניחים פילה במחבת סאוט ומבשלים מעל חום בינוני במשך 2 עד 3 דקות לכל צד, עד חום זהוב ופריך.
להעביר פילה ממחבתות למגש, מפזרים פטרוזיליה.
נגב את המחבת נקי ולהוסיף את החמאה.
חום עד שהחמאה מתחילה להשחים.
הסר מהחום ומערבבים בחומץ בלסמי.
יוצקים רוטב על דגים ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו אספרטו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![אספרטו פינו גריג ' יו.]()
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.