קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

סול מונייר

סול מונייר
אם יש לכם שמן זית, קמח, פטרוזיליה שטוחה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סול מונייר, סול מונייר, ו סול מונייר.

הוראות

1
מחממים התנור ל 200 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
2
בנדיבות מעיל מחבת גדולה עם שמן זית ולהביא חום גבוה. עונה 2 של הפילה במלח. חפרו את הפילה בקמח והניחו אותם מיד במחבת עם השמן החם. אין לפרוח את הדגים לפני הזמן או שזה יהיה דביק ורגשני מבחוץ ולא פריך.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
GummiesGummies
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3
כאשר הדג הפך שקוף לאטום, על 2/3 הדרך דרך הבישול, להפוך את הדגים מעל ומבשלים בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
הסר את הדג מהמחבת ושמור על מגש הסדינים בתנור. חזור על התהליך עם 2 פילה דגים הנותרים. שמור על פילה דג מבושל חם בתנור בזמן שאתה עושה את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
5
הסר כל שמן עודף מן המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
6
מוסיפים את החמאה ואת עלי הקורנית. לנער את המחבת לעתים קרובות כדי למנוע חריכה. כאשר החמאה נמסה ותוססת מאוד, מוסיפים את מיץ הלימון ומקציפים לשלב. כאשר החמאה הופכת שוב מבעבעת ומתחילה להפוך לחומה אגוזי, מתבלה במלח ומקציפה בפטרוזיליה הקצוצה. טעם כדי לוודא שזה טעים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
תבניות מאפינסתבניות מאפינס
סוכר אדום גססוכר אדום גס
(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
7
הסר את פילה הדגים מהתנור וצלחת אותם, כפית את הרוטב על הדג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי Loveblock עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.