סולייה עם רוטב טרגון-חמאה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 214 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. אם יש לך פילה הבלעדית, חמאה, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סוליית לימון עם רוטב חמאה סרטנים וטרגון, סול עם רוטב לימון-חמאה, ו פילה סול עם רוטב חמאה וורדים חום (מתכונים דומים).
הוראות
1
מפזרים דגים עם 1/4 כפית מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ממתק תמנון בריט
2
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה; מחבת מעיל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הוסף 2 פילה למחבת; לבשל 2 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר מהמחבת; לכסות ולשמור חם. חזור על הליך עם דגים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
להוסיף יין הבא 3 מרכיבים למחבת; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים עד מופחת כ 1/2 כוס (כ 10 דקות).
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.