סופלה גבינה קלאסי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סופלה גבינה קלאסי. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 329 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך חרדל טחון, קורטוב של פלפל טרטר, קרם של טרטר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 18 דקות. נסו סופלה גבינה קלאסי, סופלה גבינה קלאסי, ו סופלה גבינה קלאסי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה 1-ליטר סופל צלחת או תבשיל. הפוך רצועת 4 אינץ 'של רדיד אלומיניום בעובי משולש 2 אינץ' יותר מאשר היקף של צלחת. חמאה בצד אחד. סרט נייר מאובטח, בצד חמאה ב, סביב קצה העליון של צלחת.
ממיסים חמאה בסיר 2 ליטר על אש בינונית. מערבבים בקמח, מלח, חרדל ופלפל אדום. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד חלקה מבעבע; להסיר מן החום. מערבבים בחלב.
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להרתיח ומערבבים 1 דקה. מערבבים גבינה עד מומס; להסיר מן החום.
מקציפים חלבוני ביצה וקרם של טרטר בקערה בינונית עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד נוקשה אבל לא יבש; להפריש. מקציפים חלמונים בקערה קטנה במהירות גבוהה על 3 דקות או עד עבה מאוד בצבע לימון; מערבבים לתוך תערובת גבינה. מערבבים על 1/4 של החלבונים ביצה לתוך תערובת גבינה. מקפלים תערובת גבינה לחלבונים הנותרים. בזהירות לשפוך לתוך צלחת סופל.
אופים 50 עד 60 דקות או עד סכין מוכנס באמצע הדרך בין מרכז קצה יוצא נקי. בזהירות להסיר הלהקה לסכל במהירות לחלק סופל לתוך סעיפים עם 2 מזלגות.