סופלה גבינה קרפ
אם יש לך חמאה, בלינצ'ס מלא גבינה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הגבינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח ביאנקה גבינה בגריל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. . הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו סופלה קרפ דובדבנים, מתאבנים קרפ סלמון וגבינת שמנת, ו עוגת קרפ עם פיסטוקים וציפוי גבינת שמנת קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים את החמאה בתבנית אפייה 9x13 אינץ', ומכניסים לתנור עד מומס, כ 3 דקות.
מניחים את הבלינצ ' ס לתבנית האפייה בשכבה אחת על גבי החמאה המומסת.
מקציפים את חלבוני הביצה בקערה עד שהם יוצרים פסגות רכות, כ -5 דקות, ומניחים בצד.
לטאטא יחד את החלמונים, שמנת חמוצה, סוכר, תמצית וניל, ומלח בקערה גדולה עד חלקה. השתמש מרית גומי או מקציף חוט לקפל 1/3 של חלבונים ביצה מוקצף לתוך תערובת שמנת חמוצה. בעדינות להפעיל את המרית דרך מרכז הקערה, ואז סביב הצדדים של הקערה, חוזר עד משולב באופן מלא.
מוסיפים את חלבוני הביצה הקצפת הנותרים, מתקפלים רק עד incorporated.
יוצקים את התערובת על הבלינצ ' ס בתבנית האפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד הביצים נקבעות ונפוחות והחלק העליון הוא חום זהוב, כ 45 דקות.