סופלה גבינת קוטג'
סופלה גבינת קוטג'עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 380 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו קמח, גבינת צ'דר, גבינת קוטג' ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. . נסו סלט גבינת קוטג'עם גבינת פטה ואגוזים, עוגת גבינת קוטג', ו עוגת גבינת קוטג' (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x9 אינץ'.
בקערה גדולה, להכות את הביצים, לאט לטאטא בקמח חיטה מלאה, אבקת אפייה, מלח, שום, פתיתי פלפל אדומים, ואגוז מוסקט.
מערבבים בגבינת הקוטג', גבינת צ ' דר ובייקון.
להעביר את התערובת לתבנית אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד העליון הוא השחמה ופריך, וקיסם שיניים מוכנס לתוך מרכז הסופלה יוצא נקי, 55 דקות עד 1 שעה.