קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות2
ציון בריאות5
מגזין

סופלה פרליין קפוא

סופלה פרליין קפוא
ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 2 . מנה אחת מכילה 486 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. אם יש לך קרם כבד, מים, אגוזי לוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. נסו שוקולד קפוא "סופלה", סופלה אפרסק קפוא, ו סופלה תה ירוק קפוא (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקרוע 2 (3 אינץ 'רחב) רצועות של רדיד לעטוף כל בחוזקה סביב מחוץ ramekin, ויצרו צווארון המשתרע לפחות 1 אינץ' מעל השפה. הקלטת חופפת מסתיימת יחד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
1
קו גיליון אפייה עם גיליון של נייר, ואז לסכל מעט שמן. לבשל סוכר עם קמצוץ של מלח במחבת יבשה 8-9 אינץ ' nonstick מעל חום מתון, ללא ערבוב, עד שהוא מתחיל להמיס. המשך לבשל, ערבוב מדי פעם עם מזלג, עד הסוכר נמס לתוך קרמל זהב עמוק. מיד להסיר מחום ומערבבים אגוזים עם כף עץ, ואז לשפוך במהירות על תבנית אפייה, מתפשט עם גב של כף לפני hardens פרלין.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
פרליניםפרלינים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2
פרלין מגניב על תבנית אפייה 5 דקות, ואז לשבור לחתיכות גדולות. שים חתיכות בשקית פלסטיק sealable, ואז שקית חותם, לחיצה על אוויר עודף. לשבור פרלין לחתיכות קטנות יותר על ידי דפיקות קלות מתגלגל עם מערוך. למדוד 1/3 כוס (לשרת את שארית בצד).
מרכיבים שתצטרך
פרליניםפרלינים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
1
מביאים סוכר ומים לרתיחה בסיר כבד 1/2 ליטר על חום מתון, ערבוב עד הסוכר הוא מומס, ולאחר מכן לשטוף גבישים מצד המחבת עם מברשת מאפה טבול במים קרים. מרתיחים סירופ, ללא ערבוב, עד מדחום רושם 238 עד 242°f (שלב רך כדור), 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
בעוד סירופ רותח, להכות חלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח בקערה באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד קצף. להגביר את המהירות גבוהה, ולאחר מכן להוסיף סירופ חם בזרם איטי (להימנע מקצף בצד של קערה), להכות כל הזמן, ולהמשיך לנצח עד מרנג מחזיקה פסגות מבריק נוקשה והוא מקורר לטמפרטורת החדר, על 5 דקות. מקפלים פרלין למקצפת.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
להקציף קרם עם קוניאק בקערה אחרת עד שהוא מחזיק פסגות רכות, ואז לקפל לתוך מרנג בעדינות אבל ביסודיות. תערובת כפית לתוך ramekins להקפיא, מכוסה באופן רופף עם ניילון לעטוף, עד המשרד, 2-3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קוניאקקוניאק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
הסר צווארונים לסכל לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
1
* כדי לקחת את הטמפרטורה של כמות רדודה של סירופ, לשים את הנורה של מדחום במחבת ולהפוך מדחום כלפי מטה, נח בקצה השני נגד שפת המחבת. בדוק טמפרטורה לעתים קרובות. * סופלה יכול להיות קפוא עד 1 יום. * חלבוני הביצה במתכון זה לא יהיה מבושל לחלוטין, אשר עשוי להיות חשש אם יש בעיה עם סלמונלה באזור שלך. אתה יכול להחליף מחדש אבקת חלבון ביצה.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים יבשיםחלבונים יבשים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי