סופר קל מנטה שוקולד פאדג'
סופר קל מנטה שוקולד פאדג'דורש על 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 106 קלוריות. מתאים ל-48 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לכם וניל, חלב מרוכז, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. וזה די גרוע. נסו סופר קל מנטה שוקולד פאדג', סופר קל שוקולד אגוז פאדג', ו פאדג'תות סופר קל (מתכונים דומים).
הוראות
קו 8 אינץ 'מחבת מרובע עם לסכל, משאיר 1 אינץ' של רדיד התלויים בשני צדדים מנוגדים של פאן. נייר כסף עם חמאה.
מניחים שוקולד לבן וחמאה בקערה בינונית למיקרוגל. מיקרוגל נחשף על 70% כוח 1 דקה 30 שניות עד 2 דקות, ערבוב לאחר 1 דקה, או עד שוקולד הוא כמעט נמס. מערבבים עד שוקולד נמס לחלוטין תערובת חלקה. מערבבים ב 2 כוסות של דגני כתוש עד הושלם מצופה; לחץ במחבת. תניח בצד.
בסיר 2 ליטר, חלב חום, שבבי שוקולד, שוקולד לא ממותק שוקולד ווניל על חום נמוך ערבוב כל הזמן, עד שוקולד נמס תערובת חלקה; להסיר מן החום. מורחים בעדינות על שכבת שוקולד לבן.
מפזרים 1/3 כוס דגני כתוש; לחץ בעדינות.
מפזרים אבקת סוכר. מקררים כ 1 שעה 30 דקות או עד המשרד.
הסר פאדג ' מהמחבת, באמצעות קצוות לסכל להרים.
חותכים ל 8 שורות על ידי 6 שורות. אחסן במיכל פלסטיק עם מכסה במקרר עד 2 שבועות (מניחים נייר שעווה או לעטוף פלסטיק בין שכבות לכסות את השכבה העליונה לפני הצבת המכסה על גבי).