סורבה מרטיני צרפתי
אם יש לך בסביבה 45 דקות כדי לבלות במטבח, סורבה מרטיני צרפתי עשוי להיות יוצא מן הכלל ללא גלוטן וטבעוני מתכון לנסות. יש קינוח זה 181 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה הוא זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם chambord, סוכר מגורען, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פרנץ ' טוסט מרטיני, מרטיני גלגל העין מפחיד (Lychee Matchan ומרטיני תפוז דם), ו חמאת בוטנים וריבה מרטיני (Aka Pb & J מרטיני).
הוראות
מערבבים סוכר ומים 3/4 כוס בסיר קטן על חום בינוני גבוה. לבשל 2 דקות או עד הסוכר מתמוסס, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; מגניב לחלוטין.
מערבבים תערובת סוכר, מיצים, Chambord, וודקה, וצבע מאכל, אם תרצה, בקערה גדולה; מערבבים היטב.
יוצקים תערובת לתוך פחית המקפיא של מקפיא גלידה; להקפיא על פי הוראות היצרן. כפית סורבה לתוך מיכל בטוח במקפיא; לכסות להקפיא 8 שעות או לילה.