קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות2
ציון בריאות4
מגזין

סורבה תפוחים ירוק

סורבה תפוחים ירוק
גשו לסופר וקנו תפוחים, סוכר, טבליות ויטמין סי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה לא כל כך מרהיב. נסו עוגת תפוחים-דובדבנים-שוקולד לבן Frangipane עם גלידת תפוחים ירוקה וברנדי דובדבן-תפוחים קומפוט, תפוח ירוק סוביניון בלאן סורבה, ו תפוח ירוק וסורבה סיידר מוגז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים סוכר ומים בסיר כבד קטן, ערבוב, עד הסוכר הוא מומס, ולאחר מכן להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
לרסק ויטמין C tablet לאבקה עם מרגמה ועלי או את הגב של כף ומקום במיכל 1 ליטר שיתאים תחת זרבובית של מסחטה.
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
1 1/2 כוסות טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)1 1/2 כוסות טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
3
באמצעות מסחטה חשמלית, מיץ תפוחים לתוך מיכל. כפית קצף ומערבבים בסירופ סוכר. צ ' יל, מכוסה, עד קר, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)1 1/2 כוסות טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
4
להקפיא במכונת גלידה.
מרכיבים שתצטרך
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
1
·אין צורך לקלף או לזרוע את התפוחים לפני שמכניסים אותם למסחטה.* סורבה ניתן לשמור, קפוא, במיכל אטום 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
סורבהסורבה
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)1 1/2 כוסות טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
2
כל 3/4-כוס המגישה כ 167 קלוריות ופחות מ 1 גרם שומן
3
גורמה