סטייקים עם צלעות ברוטב שוקולד
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לכם שמן canolan, שמנת כבדה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו סטייק בקלה טעים., סטייקים ברוטב שום, ו סטייקים ברוטב שום (מתכונים דומים).
הוראות
תן לסטייקים לשבת בחוץ במשך 30 דקות לפני הבישול לבוא לטמפרטורת החדר.
מחממים את שמן קנולה במחבת ברזל יצוק על חום בינוני גבוה. מתבלים את הסטייקים במלח ופלפל.
שים אותם במחבת החמה. מבשלים כ 3 דקות לכל צד עבור מדיום רייר.
הסר את הסטייקים מהמחבת, לכסות אותם באופן רופף עם נייר, ולתת להם לנוח 5 דקות לפני חיתוך בזמן שאתה עושה את הרוטב.
להפוך את הטמפרטורה על המחבת עד בינוני.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד שהם מתרככים קצת, על 2 דקות.
יוצקים את המרק ורוטב ווסטרשייר ולהביא אותו עד רתיחה. בעוד המרק מגיע לרתיחה, מוסיפים את תערובת הרוטב לקערה קטנה ומערבבים עם 2 כפות מים.
מוסיפים את המרק, מערבבים, ולתת להתבשל עד מעובה. מערבבים את השוקולד והחמאה הקרה כדי לעבות את הרוטב. לטעום ולהתאים את התיבול עם מלח ופלפל.
מניחים את הסטייקים על מגש הגשה, יוצקים את הרוטב מעל (או מגישים בצד), ומקשטים עם פטרוזיליה.
במחבת גדולה מעל חום בינוני, מוסיפים את החמאה. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים את הפטריות והבצל ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד שהם מתחילים להתרכך ואת הפטריות לשחרר את המיצים שלהם, על 7 דקות. תוריד את המחבת מהחום ותוסיף את הוויסקי.
מניחים בחזרה על החום, מוסיפים את הקורנית, ומבשלים עד הלחות התאדה והמחבת כמעט יבש, על 3 דקות.
מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה. מבשלים עד הקרם מתעבה קצת, 4 עד 5 דקות. לטעום ולהתאים את התיבול עם מלח ופלפל.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מקורו של יין מרלו עמק נאפה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
![מקור יין נאפה עמק מרלו]()
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.