קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות68
מגזין

סטייקים צרובים ברוטב פטריות פורצ'יני

סטייקים צרובים ברוטב פטריות פורצ'יני
סטייקים צרובים עם רוטב פטריות פורצ'יני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 51 גר' של חלבון, 41 גרם של שומן, וסך הכל 743 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לך ברנדי, ציר עוף, עירית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו סטייקים צרובים בצלעות עם פורצ'יני ורוזמרין לשפשף, פטוצ'יני ברוטב פטריות פורצ' יני, ו פטריות פורטבלו בגריל ברוטב שמנת פורצ'יני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים 2 מחבת גדולה עד חם מאוד.
2
מוסיפים 1 כף שמן זית לכל מחבת ומערבולת. מתבלים את הסטייקים עם מלח ופלפל; מוסיפים 3 לכל מחבת. מבשלים על חום גבוה בינוני, הופך פעם או פעמיים, במשך כ 8 דקות בסך הכל עבור בשר בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מעבירים את הסטייקים למגש גדול ומתחממים.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
4
יוצקים את כל אבל 1 כף השומן מכל מחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים חצי מהשאלוט לכל מחבת ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד שהתרכך מעט, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים חצי פורצ ' יני לכל מחבת ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, על 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
הוסף חצי מהברנדי לכל מחבת לגרד את כל חתיכות השחמה דבוקות לצדדים ותחתיות של המחבתות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים חצי מהמלאי וcrme frache לכל מחבת ומבשלים עד מעובה מעט, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
לגרד את הרוטב מ 1 מחבת לתוך השני ולהוסיף כל מיצים שנצברו מן הסטייקים. מערבבים את העירית ומתבלים במלח ופלפל. כפית את הרוטב על הסטייקים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
המלצת יין: נסה סירה מלאה מצערת כמו גרנט 2001 Burge Filsell Shiraz מאוסטרליה או 2000 Stags ' Leap Winery Petite Syrah מקליפורניה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות המנון ן מרלו Mt. יין עמק Veeder נאפה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.
Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder Napa
Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder Napa
דובדבן שחור, תבלינים, עשיר