קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

סטייקים קונכיות עם חמאת יין אדום

סטייקים קונכיות עם חמאת יין אדום
סטייקים Shell עם חמאת יין אדום נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 39 גרם חלבון 56 גרם של שומן, וסך הכל 705 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לכם שאלוט, פלפל, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סטייקים סלמון עם חמאת יין אדום, ספייס שפשף סטייקים פגז, ו סטייקים עם צלעות ברוטב יין אדום (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים 1 כף חמאה בסיר קטן על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את השום ואת שאלוט ומבשלים, ערבוב, עד חום זהוב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
3
מוסיפים את זרעי כוסברה ופלפלים ומבשלים עד ריחני, כ -30 שניות. משוך את המחבת מהחום והוסף את הנמל והיין. להחזיר את המחבת לחום, ואם בישול על מבער גז, להטות את המחבת כדי לתת את האלכוהול להצית. (אם בישול על חשמל או הלוגן, רק לשמור בישול התערובת.) להביא את התערובת לרתיחה, להפחית את החום ומבשל במהירות עד סירופ, 20 עד 25 דקות. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
אלכוהולאלכוהול
יציאהיציאה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
לנצח את החמאה שנותרה בקערה בינונית עם מיקסר חשמלי כף יד או לטאטא עד חלקה ואור.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים את תערובת היין המופחתת, חומץ, פטרוזיליה ו 1 1/2 כפיות מלח ומכים עד מעורב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מורחים חתיכה באורך 12 אינץ ' של ניילון נצמד על משטח עבודה. תלולית את החמאה על פני לעטוף הפלסטיק, כ -2 סנטימטרים מקצה הקרוב אליך. מקפלים את הקצה התחתון של ניילון לעטוף על החמאה לגלגל אותו כדי להפוך את יומן 1 אינץ ' רחב. לסובב את הקצוות יחד בכיוונים מנוגדים (כמו צד לטובת) ומקרר עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
7
הכן גריל חיצוני עם אש גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
מברשת גריל באח קלות עם שמן. מתבלים את הסטייקים משני הצדדים עם מלח ופלפל שחור, לפי הטעם. גריל 3 עד 5 דקות, מפנה פעם אחת, עד מדחום קריאה מיידית מוכנס הבשר קורא 120 מעלות f ל 125 מעלות f לנדיר; 125 מעלות F ל 130 מעלות f עבור בינוני נדיר; או 130 מעלות f ל 135 מעלות f עבור בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
להעביר את הסטייקים ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
10
מגישים כל סטייק עם פרוסה עבה 3/4 אינץ ' של חמאת היין.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו עמק אלכסנדר מטנזאס עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.