קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

סטייק איטלקי מבושל לאט וחונק

סטייק איטלקי מבושל לאט וחונק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סטייק מבושל איטי חנוק איטלקי. מנה אחת מכילה 487 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קישואים, טורטליני מלא גבינה, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-30 דקות. מתכונים דומים: בישול איטי סטייק שוויצרי חנוק, סלואו-קוקאר סטייק איטלקי רול לשניים, ו צלעות חזיר מבושלות איטיות.

הוראות

1
חותכים בשר ל 6 חתיכות בגודל הגשה; מפזרים מלח ופלפל מתובל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2
שכבה של בקר ובצל בסיר איטי של 3 עד 4 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
3
יוצקים רוטב פסטה מעל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
4
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 8 עד 9 שעות.
5
כ -20 דקות לפני ההגשה, מערבבים בטורטליני וקישואים. הגדל את הגדרת החום לגובה. מכסים ומבשלים 15 עד 20 דקות או עד tortellini הם מכרז.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של מחוז פג ' ו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
מרלו מחוז פג ' ו
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה