סטייק במרינדה עם בצל מקורמל
סטייק במרינדה עם בצל מקורמל הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 303 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה ממתכונים קראפט יש 1 אוהדים. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך.1. רוטב מקורי, סטייק בשר בקר, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו סטייק במרינדה עם בצל מקורמל, לחתוך עבה חרדל צלעות חזיר במרינדה עם בצל אדום מקורמל, ו סטייק עם בצל מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
לערבב רוטב, 2 כפות. רוטב סטייק, סוכר ושום עד שיתמזג.
יוצקים מעל סטייק בצלחת זכוכית רדודה; הופכים סטייק למעייל שני הצדדים. מקררים 1 שעה כדי להשרות.
שמן חום במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; מבשלים ומערבבים 5 דקות. כיסוי; לבשל על חום בינוני-נמוך 15 דקות. או עד בצל הם חום זהוב, ערבוב מדי פעם.
הסר סטייק מן המרינדה; להשליך מרינדה.
מניחים סטייק על מחבת ברוילר. סטייק צלוי, 4 אינץ ' מהחום, 8 דקות. בכל צד או עד הסוף (160F).
בואו לעמוד 5 דקות. לפני חיתוך על פני התבואה לפרוסות דקות. מערבבים רוטב סטייק הנותרים לתוך בצל.