קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות27
מגזין

סטייק בסגנון כפרי

סטייק בסגנון כפרי
סטייק בסגנון כפרי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר של המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 430 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-118 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם קמח, מלח כשר, טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-10 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 86%. מתכונים דומים: סטייק בסגנון כפרי, סטייק בסגנון כפרי, ו סטייק מטוגן בסגנון כפרי.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
3
חותכים את הבשר עם התבואה לפרוסות עבות 1/2 אינץ ' ומתבלים משני הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מניחים את הקמח לתוך תבנית עוגה. לדלות את חתיכות הבשר משני הצדדים בקמח. לרכך את הבשר, באמצעות מכשיר צורך, עד שכל פרוסה היא 1/4 אינץ ' עבה. לדלות בקמח שוב ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
5
הוסף מספיק שמן צמחי או שומן בייקון רק כדי לכסות את החלק התחתון של תנור הולנדי 4 עד 5 ליטר להגדיר על חום בינוני גבוה. ברגע שהשמן מתחיל להבהב, מוסיפים את הסטייקים למחבת, נזהרים שלא צפיפות יתר. מבשלים עד חום זהוב משני הצדדים, כ 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הסר את הסטייקים לצלחת וחזור עד שכל הסטייקים ישחמו.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
7
מוציאים את הסטייקים האחרונים מהסיר ומוסיפים את מרק העוף ואת הקורנית ומקציפים עד שהנוזל פשוט מגיע לרתיחה. החזירו את הסטייקים לסיר ודאו שכולם שקועים בנוזל. כסו את הסיר והניחו אותו בתנור על המדף האמצעי. מבשלים 1 1/2 עד 2 שעות או עד הבשר רך ומתפרק.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט