סטייק ברזל שטוח עם רוטב טנגו
סטייק ברזל שטוח עם רוטב טנגו לוקח בערך 16 דקות מההתחלה ועד הסוף. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא מוצרי חלב, פליאוליטי וראשוני מכיל 251 קלוריות , 15 גרם חלבון ו -20 גרם שומן למנה. , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. זה יהיה להיט באירוע יום האהבה שלך. המתכון הזה אהוב על 4 אוכלי אוכל וטבחים. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש פלפל, עלי כוסברה, סטייק להב עליון ומיץ לימון. עם ציון ספונקולרי של 66% , המנה הזו טובה. סטייק ברזל שטוח עם רוטב טנגו , סטייק ברזל שטוח עם רוטב טנגו וסטייק ברזל שטוח עם רוטב טנגו דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מוציאים את הסטייק מהמקרר כ-20 דקות לפני הבישול, כדי שיגיע לטמפרטורת החדר. זה יעזור לסטייק להתבשל בצורה אחידה יותר. מחממים מראש מחבת גריל או גריל חיצוני על אש בינונית-גבוהה.
בקערה קטנה מערבבים את הפפריקה, המלח והפלפל. מתבלים בנדיבות את הסטייק בתערובת התבלינים. מניחים על מחבת הגריל ומבשלים עד בינוני-רייר, כ-4 דקות מכל צד.
מוציאים מהתבנית לקרש חיתוך ונותנים לנוח 5 דקות. פורסים כנגד הגרגר לרצועות בעובי 1/2 אינץ' ומסדרים על צלחת הגשה.
שמים את כל המרכיבים, מלבד שמן הזית, בקערת מעבד מזון או בלנדר ומקציפים לאיחוד. כשהמכונה פועלת, מזרימים פנימה את שמן הזית עד שהוא נטמע היטב.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם הבחירות המובילות שלי לסטייק ברזל שטוח. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. אתה יכול לנסות את סטולץ פינו נואר אורגני. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-26 דולר לבקבוק.
![סטולץ פינו נואר אורגני]()
סטולץ פינו נואר אורגני
הפינו הזה מציג היטב את הצבע העשיר והארומה הפרחונית שלו עבור פינו נואר אורגני של קולומביה גורג'. הכל כדי שהיין הזה יקבל שנים של התיישנות או שישתה במקום.