סטייק גבינה צ'ילה עם אבוקדו
סטייק גבינת צ'ילה עם אבוקדו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 450 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לך מלח ופלפל, שמן זית, גבינת ג'ק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: כריך סטייק גבינת צ'ילה ירוק, צ'ילה ירוקה מעושנת-גבינת צ' דר עם סלסה אבוקדו-מנגו, ו קפה ו Ancho צ'ילה חצאית סטייק עם ירוק צ' ילה-תפוח להתענג.
הוראות
לשטוף סטייק ולייבש טפיחה.
הגדר מחבת 11 עד 12 אינץ ' עם ידית אטום מעל חום גבוה; כאשר מחבת חם, להוסיף שמן ולהטות לתחתית מחבת מעיל.
מוסיפים סטייק ומבשלים, הופכים חתיכות פעם אחת, עד השחמה משני הצדדים אבל עדיין נדיר במרכז (לחתוך לבדיקה), 6 עד 7 דקות בסך הכל.
הסר מהחום ולהוסיף טקילה וחומץ למחבת. אור עם גפרור (לא תחת מאוורר פליטה או כל חומרים דליקים) ולנער מחבת עד שהלהבות שוככות.
להניח צ ' ילי באותה מידה על סטייקים; העליון עם פרוסות גבינה. מטגנים 4 סנטימטרים מחום רק עד גבינה מותכת, 1 עד 2 דקות.
בינתיים, בור, לקלף, אבוקדו פרוסה עבה.
מעבירים סטייקים לצלחות. כפית כל מיצי פאן סביב בשר. סדר אבוקדו באותה מידה על מנות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
קאווה, גרנאש ושיראז הם הבחירה הכי טובה שלי לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. מחנות יובה Y Reserva de La Familia 40th Anniversary Cuvee Cava עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![יובה Y מחנות Reserva de La Familia 40th Anniversary Cuvee Cava]()
יובה Y מחנות Reserva de La Familia 40th Anniversary Cuvee Cava
זהב חיוור בצבע, זה קאווה יש ניחוחות של אפרסקים לבנים בשלים, בגט קלוי עם רמזים של לימון הדר ומשמשים. החיך עשיר ורחב עם טעמים של תפוח ירוק, תה ירוק יסמין ושקדים קלויים. זה קאווה טבע ברוט הוא מאוד תכליתי כי לא מינון הוסיף, ולכן החומציות והבועות לנקות את החיך לאחר כל ביס. מנות מומלצות: שרימפס שום, בס ים מיסו-במרינדה, טונה מצופה שומשום, עוף טיקה מסאלה וג ' אמון איבריקו.