סטייק הקאובוי של יאן עם רוטב עגבניות
סטייק הקאובוי של ג'ן עם רוטב עגבניות יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 956 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 85 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. לכו לחנות ותרימו עלי פטרוזיליה, שמן זית, סטייק עין-צלעות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו סטייק עין צלעות צרוב עם רוטב עגבניות, סטייק צלוי צלוי עם עגבניות-בצל ירוק, ו סטייק צלע עם תבלין תירס-עגבניות ולחם שום בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את החומרים לתערובת התבלינים יחד.
הסר את הסטייק מן הקירור 1 שעה לפני הבישול כדי לאפשר סטייק לבוא לטמפרטורת החדר. לשפשף את הסטייק עם 1 כף שמן זית, ולאחר מכן לשפשף את תערובת התבלינים על סטייק. תניח בצד.
הסר גבעולים מעגבניות לחתוך את הגדולים לשניים. בקערה, לשלב את העגבניות, jalapeno, שאלוט, חומץ בלסמי, שמן זית, פטרוזיליה, כוסברה ומלח ופלפל.
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
במחבת ברזל יצוק גדול או מחבת סאוט, חום 1 כף שמן זית. כאשר מעשנים חם צורבים את הסטייק מכל הצדדים ומניחים בתנור שחומם מראש. אפשר לסטייק לצלות עד שהטמפרטורה הפנימית שלו היא 100 עד 105 מעלות F על מדחום בשר.
מוציאים אותו מהתנור ומניחים סטייק על מדף קירור. אפשר לסטייק לנוח על המדף במשך 10 דקות.
הסר את הסטייק ללוח חיתוך ולפרוס 4 עד 5 פרוסות מתוך העין של הסטייק, משאיר קצת בשר על העצם. כף להתענג עגבניות מעל החלק העליון של הסטייק שבו העצם פוגשת את הפרוסות.
מנה זו נהדרת עם יין אדום בינוני עד כבד או עם בירה בינונית עד אינטנסיבית.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של מחוז פג ' ו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
![מרלו מחוז פג ' ו]()
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה