אם יש לך 4 בצל, מיץ מ 2 לימונים, jalapeño, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: חצאית רימון מזוגגת טאקו סטייק עם כרוב אדום כבוש Guacamole פיקנטי, סטייק חצאית בגריל, ו סטייק חצאית בגריל.
הוראות
1
חותכים את סטייק החצאית לארבע מנות בגודל שווה. מתבלים את שני הצדדים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
גבינת צ'דר, מגוררת, לציפוי
2
מוסיפים 1 כף מיץ ליים לתבנית אפייה קטנה, מוסיפים את סטייק החצאית, משליכים אותו במיץ. להפריש במשך עשר דקות, מרפרף החתיכות באמצע.
מניחים את poblanos על מחבת גיליון עטוף בנייר אלומיניום, ולהגדיר תחת broiler. מבשלים עד חרוך על גבי, 3 עד 4 דקות. הפוך את צ ' אר בצד השני, עוד שלוש עד ארבע דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
להעביר פלפלים לקערה בינונית, לכסות בחוזקה בניילון נצמד, ולתת קיטור במשך עשר דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
חותכים את הגבעולים, להסיר את הזרעים, ולאחר מכן לחתוך את הבשר לרצועות 1/4 אינץ ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
8
הסר את חתיכות סטייק חצאית מן המנה, ולהשתמש במגבת נייר לייבש את החתיכות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר, מגוררת, לציפוי
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
9
מניחים את החלקים על מחבת הסדין ומניחים מתחת למטלית. מבשלים עד השחמה על החלק העליון, 3 עד 4 דקות, סיבוב המחבת באמצע. הפוך את הסטייקים וחום בצד השני, עד החלק העבה ביותר של סטייק רושם 125 עד 130 ° F על מדחום קריאה מיידית משטח משחימים היטב, 3 עד 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
העברה ללוח חיתוך ולאפשר לנוח במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
11
בינתיים, אבוקדו plit במחצית, להסיר בורות, ולגרוף את הבשר לקערה בינונית. מחית עם מחית תפוחי אדמה או כף גדולה. מערבבים את השום, בצל לבן, jalapeño, וכף של מיץ ליים. מתבלים במלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן
אבוקדו האס מעוך קלות
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
לחמם את הטורטיות על מחבת 10 אינץ להגדיר על חום בינוני במשך כמה שניות עד רך גמיש. פרוס סטייק דק כנגד התבואה. כדי לבנות עבור הגשה, להוסיף כמה חתיכות של סטייק פרוס לכל טורטייה, העליון עם rajas, ממרח אבוקדו, פרוס צנון.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
נקניקיות, בגריל
קציצות עוף צמחוניות קפואות
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פלורה ספרינגס נאפה עמק מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.