קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות48
מגזין

סטייק חצאית בגריל עם ממרח אבוקדו וראג'ס

סטייק חצאית בגריל עם ממרח אבוקדו וראג'ס
אם יש לך 4 בצל, מיץ מ 2 לימונים, jalapeño, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: חצאית רימון מזוגגת טאקו סטייק עם כרוב אדום כבוש Guacamole פיקנטי, סטייק חצאית בגריל, ו סטייק חצאית בגריל.

הוראות

1
חותכים את סטייק החצאית לארבע מנות בגודל שווה. מתבלים את שני הצדדים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
גבינת צ'דר, מגוררת, לציפויגבינת צ'דר, מגוררת, לציפוי
2
מוסיפים 1 כף מיץ ליים לתבנית אפייה קטנה, מוסיפים את סטייק החצאית, משליכים אותו במיץ. להפריש במשך עשר דקות, מרפרף החתיכות באמצע.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר, מגוררת, לציפויגבינת צ'דר, מגוררת, לציפוי
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
בינתיים, להתאים מתלה לארבעה סנטימטרים מתחת אלמנט broiler. מחממים מטגן גבוה.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
4
מניחים את poblanos על מחבת גיליון עטוף בנייר אלומיניום, ולהגדיר תחת broiler. מבשלים עד חרוך על גבי, 3 עד 4 דקות. הפוך את צ ' אר בצד השני, עוד שלוש עד ארבע דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
להעביר פלפלים לקערה בינונית, לכסות בחוזקה בניילון נצמד, ולתת קיטור במשך עשר דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
הסר עור מושחר עם האצבעות.
7
חותכים את הגבעולים, להסיר את הזרעים, ולאחר מכן לחתוך את הבשר לרצועות 1/4 אינץ ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
8
הסר את חתיכות סטייק חצאית מן המנה, ולהשתמש במגבת נייר לייבש את החתיכות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר, מגוררת, לציפויגבינת צ'דר, מגוררת, לציפוי
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
9
מניחים את החלקים על מחבת הסדין ומניחים מתחת למטלית. מבשלים עד השחמה על החלק העליון, 3 עד 4 דקות, סיבוב המחבת באמצע. הפוך את הסטייקים וחום בצד השני, עד החלק העבה ביותר של סטייק רושם 125 עד 130 ° F על מדחום קריאה מיידית משטח משחימים היטב, 3 עד 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
העברה ללוח חיתוך ולאפשר לנוח במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
11
בינתיים, אבוקדו plit במחצית, להסיר בורות, ולגרוף את הבשר לקערה בינונית. מחית עם מחית תפוחי אדמה או כף גדולה. מערבבים את השום, בצל לבן, jalapeño, וכף של מיץ ליים. מתבלים במלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבןבצל לבן
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
לחמם את הטורטיות על מחבת 10 אינץ להגדיר על חום בינוני במשך כמה שניות עד רך גמיש. פרוס סטייק דק כנגד התבואה. כדי לבנות עבור הגשה, להוסיף כמה חתיכות של סטייק פרוס לכל טורטייה, העליון עם rajas, ממרח אבוקדו, פרוס צנון.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
מגישים עם פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פלורה ספרינגס נאפה עמק מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
מתפוצץ עם דובדבן שחור גדול, גרגרי ערער וטעמי ליקריץ שחורים, מקל לתוך הערות של הל, קינמון, וקרם וניל עדין. יש מינרליות גרניט מסקרן ליין יחד עם פרופיל אלון קלוי, מתוק בגימור. זהו יין עצמאי נפלא, אבל ניתן לזווג עם מגוון רחב של מנות. זה אישיות חזקה לעשות את זה התאמה טובה כמעט לכל דבר קברנה יהיה לזווג עם, צלחת סטייק האהובה למשל, עדיין מבנה הטאנין של היין הוא רך מספיק כדי להתאים עם פרמזן חצילים או צלחת העוף האהובה עליך.