קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

סטייק טורקיה סולסברי

סטייק טורקיה סולסברי
סטייק סולסברי טורקיה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה מכין 8 מנות עם 197 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האהבה. מתכון זה מכלמתכונים דורש מים, קרם מרוכז של מרק פטריות, תערובת מרק בצל, וביצה. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -4 היו אומרים שהוא פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סטייק סולסברי (טורקיה ), סטייק טורקיה סולסברי, ו סטייק טורקיה סולסברי עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הקציפו 1 כוס מים, תערובת מרק בצל, רוטב ווסטרשייר, שום ופלפל שחור יחד בקערה. תערובת זן, שמירת מוצקים מרק.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
תערובת מרק בצל יבשתערובת מרק בצל יבש
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שום גויה®שום גויה®
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
יוצקים 1/2 כוס מרק והמוצקים לקערה גדולה; מערבבים הודו, פירורי לחם וביצה לתערובת מרק-מוצקים עד לאיחוד יסודי. גורפים 8 מנות בעזרת 1/2 כוס מידה ויוצרים כל אחת לקציצה אליפסה; מסדרים על תבנית עם נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
אופים בתנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים מתבהרים, כ -20 דקות. מדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות פרנהייט (74 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
להקציף מרק שנותר, מרק פטריות, 1 יכול מים, ורוטב לערבב יחד בסיר עד שהתערובת חלקה; מביא לרתיחה, תוך בחישה מתמדת.
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריותמרק פטריות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
מסירים מהאש.
7
הפוך קציצות ושופכים רוטב על כל אחד. ממשיכים לבשל עד שהרוטב מסמיך מעט, כ -10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות