סטייק טנדרלוין בקר עם הפחתת נמל וגבינה כחולה
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? סטייק טנדרלוין בקר עם הפחתת נמל וגבינה כחולה יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 408 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. אם יש לכם פלפל, רוטב חמוציות ג'לי, סטייקים פילה מיניון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. נסו סטייק טנדרלוין בקר צרוב עם הפחתת בירה כהה וגבינה כחולה, בשר טנדרלוין עם הפחתת שזיף פורט-ביץ, ו פלפל מעורב בשר טנדרלוין עם הפחתת שאלוט-נמל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים סטייקים עם 1/4 כפית מלח ופלפל 1/4 כפית; סטייקים מעיל עם ספריי בישול.
מוסיפים סטייקים למחבת; מבשלים 4 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
הסר סטייקים מחבת; להתחמם.
מוסיפים פורט, רוטב חמוציות, מרק, 1/8 כפית מלח, 1/8 כפית פלפל, ושום למחבת, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. להפחית את החום, ומבשלים עד הנוזל מצטמצם 1/4 כוס (כ 4 דקות).
מגישים סטייקים עם רוטב; למעלה עם גבינה.