קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

סטייק לו מיין

סטייק לו מיין
סטייק לו מיין דורש בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. צופה בדמות שלך? זה מתכון חלב חינם יש 242 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן למנה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. יום ולנטין יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. אם יש לכם גרגירי חמין בקר, שן שום, שמן צמחי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. עם כפית ציון 73%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: סטייק לו מיין, סטייק לו מיין, ו פנקיט קנטון (ע. ק. לו מיין או צ'או מיין).

הוראות

1
הקפיאו סטייק רק עד שהוא יציב; פורסים באלכסון על פני התבואה ל-1/4 אינץ'. רצועות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2
שלב את עמילן התירס, החמין, המים ורוטב הסויה עד לקבלת תערובת חלקה; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
אפונה גויה®אפונה גויה®
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
בווק או במחבת גדולה מחממים שמן על בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
מוסיפים בשר ושום; מוקפץ עד שהבשר כבר לא ורוד, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
5
מוציאים בשר לפלטה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
6
מוסיפים את הכרוב, הגזר, הבצל, הפטריות, הסלרי והבצל הירוק; מערבבים כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
מוסיפים תרמילי אפונה וערמוני מים; מוקפץ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוסמי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוס
טבעות פלפל אדום מתוקטבעות פלפל אדום מתוק
8
מוסיפים בשר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
9
מערבבים תערובת חמין ויוצקים למחבת; מבשלים ומערבבים עד להסמכה. בעדינות לזרוק ספגטי וחום דרך עבור 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא נהר פינו נואר הרוסי של מקמורי ראנץ'. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -24 דולר.
חוות מקמוריי נהר רוסי פינו נואר
חוות מקמוריי נהר רוסי פינו נואר
חוות מקמוריי שלנו 2012 עמק הנהר הרוסי פינו נואר נפתח בניחוחות של לבנדר ובויסנברי המפנים את מקומם לטעמים של דובדבן כהה ורימון. ליין העסיסי הזה יש תחושת פה משיי, ממוסגרת ברמזים עדינים של אלון מיישון חבית.