סטייק מטוגן בסגנון כפרי
אם יש לכם מלח, סטייקים, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: סטייק מטוגן בסגנון כפרי, סטייק כפרי מטוגן, ו סטייק מטוגן כפרי עם רוטב.
הוראות
מפזרים קוביות סטייקים עם 3/4 כפית מלח 1/2 כפית פלפל; לטבול 1/4 כוס חלב. לדלות סטייקים בקמח 1 כוס.
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני. לבשל סטייקים 8 דקות או עד חום זהוב, מפנה פעם אחת.
הסר סטייקים, הזמנת 2 כפות טפטוף מחבת במחבת.
לנקז סטייקים על מגבות נייר, ולשמור על חם.
מוסיפים 2 כפות קמח שנותר לסיר, ערבוב עד חלקה. מבשלים על אש נמוכה 1 דקה, ערבוב כל הזמן. בהדרגה להוסיף חלב שנותר; לבשל על אש בינונית, ערבוב כל הזמן, עד מעובה מבעבע. מוסיפים מלח ופלפל הנותרים.
מעבירים סטייק למגש חם; מגישים מיד עם רוטב.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו של הבמאי עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![מרלו מנהל]()
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.